NBA: Portland megleckéztetné Lebronékat

Nagy Bence
2018 nov 13. 16:39
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Minnesota Timberwolves Los Angeles Lakers

A szezon előtt kevesen gondolták, hogy az első 12-13 mérkőzésen után még csak fasorban sem lesz a Lakers és a Timberwolves. Azt is kevesen hihették, hogy villámrajtot vesz a Blazers, Bucks és Grizzlies. Alábbi csapatokkal foglalkozunk majd. 

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies

Azt tudtuk, hogy Giannis Antetokounmpo egy szörny, azt is, hogy Mike Conley alulértékelt, azt viszont nem, hogy a Milwaukee-nál Brook Lopez ilyen szinten megtanult triplázni (első öt szezonjában egyet sem emelt rá a center, idén viszont átlagban hármat beszór, volt olyan meccse, ahol nyolccal egyéni rekordot állított fel) és azt sem, hogy ennyire jó csapatjátékra lesz képes a Memphis.

Mindkét franchise-nak jót tettek a változások, fejlődtek és ott vannak a saját konferenciájuk élmezőnyében. A Bucksnál a dolog pikantériája, hogy Antetokounmpo még nem is játszik extra formában, viszont a többiek nagyon kitesznek magukért. A Warriors elleni siker mutatta meg leginkább, hogy mekkora potenciál rejtőzik bennük.

Védekezésben inkább a Memphis erős, nekik a ritmustalan és fizikális mérkőzés kedvez, ahol kevés pont születik, míg a Milwaukee a pörgős, lendületes találkozókban hisz. Utóbbi is tud védekezni, de azért közel sem azon a szinten, mint a vendégek. Gasol - Lopez csata nagyon érdekes lehet, ahogyan az is, hogy ki fogja majd a Görög Szörnyet a Maciktól. 

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans

Hónapok óta állt a bál Minnesotában, Jimmy Butler miatt. A franchise playernek szánt játékos nem volt megelégedve a csapattársaival, illetve a morállal, cserét kért. Végül Tom Thibodeau elpasszolta őt, talán mindkét fél így járt a legjobban. A Minny fiataljai bizonyíthatnak, kaptak két használható játékost is cserébe, öltözőben is lenyugodhatnak a kedélyek. 

A probléma viszont az, hogy Butler távozásával elment az egyetlen olyan játékos, aki akart és tudott is védekezni. Towns a posztján sok esetben vállalhatatlan (statok legalább jók), Wiggins sem tényező és még lehetne sorolni. A Wolves ezért áll ott, ahol (nyugati utolsó előtti hely). Thibodeau meglátásai idejétmúltak, egyelőre képlékeny, hogy ez a nagyon tehetséges keret, mire fogja vinni a jövőben. 

A Pelicans hazai pályán zárt le egy borzalmas idegenbeli túrát, elkezdtek nyerni. Anthony Davis újból formában, megette reggelire a Toronto palánk alatti szekcióját, Jrue Holiday pedig a periméteren dominált. Ha erre képesek lesznek Minnesotában is, akkor a Wolves neve mellett húzhatják be a következő vereséget. Davis simán dominálhatja Towns-t, Wiggins lehetne a kulcsfigura, de nála sose tudni, hogy milyen napot fog ki. 

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers

A Hawks ellen megmutatta Tyson Chandler, hogy Lebron James miért akarta őt a csapatába, akarom mondani Lakersbe. Végre lett egy rim protector, aki McGee mellett képes minőségi játékra, akivel biztosabb a palánk alatti védekezés. Továbbra sem játszanak jól, de nyernek. A Blazers ellenben jó, Bostont is simán verték, Lillardék domináltak a periméteren, védekezésben sem estek szét. 

Az lehet a találkozó kulcsa, hogy Lebronék mennyire tudják lassítani a Portland periméterét. Nurkic most komoly párost kap a nyakába, de oldott ő már meg ennél nehezebb feladatokat is. A favoritok a vendégek, de egy jó hazai szorzóban (2.70 környéke vagy afelett) lehet érték. 

Amint az irodák megadják a szorzóikat, frissítjük a cikket!

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -41.38 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

  • A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2018/19

Pozzato hozzászólt
2019 febr 8. 13:54
Nekem nincs vele bajom, mint játékossal, mármint a sportolói teljesítményét elismerem, küzdeni akarását, de ez a viselkedés. Elmegy az egyik helyről, mert a haverokból összeállított csapata nem hozta a bajnoki címet egy másikra, ahol szintén ugyanezt csinálná. Nem is értem.  ;D
butyi hozzászólt
2019 febr 8. 13:50
az embernek kezd már tele lenni a töke ezzel a lebronnal  ;D
Pozzato hozzászólt
2019 febr 8. 13:12
Mondjuk már Lebron All-Star választási szisztémája is megérne egy misét, ezt elemezték kint is (ESPN), Giannis is beszólt érte, de ahogy látom az Indexen is megjelent a hír:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2019/02/08/nba_all-star-keretek_lebron_james_lakers_celtics/

Kapcsolódó cikkek