NBA: Portland megleckéztetné Lebronékat

Nagy Bence
2018 nov 13. 16:39
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Minnesota Timberwolves Los Angeles Lakers

A szezon előtt kevesen gondolták, hogy az első 12-13 mérkőzésen után még csak fasorban sem lesz a Lakers és a Timberwolves. Azt is kevesen hihették, hogy villámrajtot vesz a Blazers, Bucks és Grizzlies. Alábbi csapatokkal foglalkozunk majd. 

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies

Azt tudtuk, hogy Giannis Antetokounmpo egy szörny, azt is, hogy Mike Conley alulértékelt, azt viszont nem, hogy a Milwaukee-nál Brook Lopez ilyen szinten megtanult triplázni (első öt szezonjában egyet sem emelt rá a center, idén viszont átlagban hármat beszór, volt olyan meccse, ahol nyolccal egyéni rekordot állított fel) és azt sem, hogy ennyire jó csapatjátékra lesz képes a Memphis.

Mindkét franchise-nak jót tettek a változások, fejlődtek és ott vannak a saját konferenciájuk élmezőnyében. A Bucksnál a dolog pikantériája, hogy Antetokounmpo még nem is játszik extra formában, viszont a többiek nagyon kitesznek magukért. A Warriors elleni siker mutatta meg leginkább, hogy mekkora potenciál rejtőzik bennük.

Védekezésben inkább a Memphis erős, nekik a ritmustalan és fizikális mérkőzés kedvez, ahol kevés pont születik, míg a Milwaukee a pörgős, lendületes találkozókban hisz. Utóbbi is tud védekezni, de azért közel sem azon a szinten, mint a vendégek. Gasol - Lopez csata nagyon érdekes lehet, ahogyan az is, hogy ki fogja majd a Görög Szörnyet a Maciktól. 

Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans

Hónapok óta állt a bál Minnesotában, Jimmy Butler miatt. A franchise playernek szánt játékos nem volt megelégedve a csapattársaival, illetve a morállal, cserét kért. Végül Tom Thibodeau elpasszolta őt, talán mindkét fél így járt a legjobban. A Minny fiataljai bizonyíthatnak, kaptak két használható játékost is cserébe, öltözőben is lenyugodhatnak a kedélyek. 

A probléma viszont az, hogy Butler távozásával elment az egyetlen olyan játékos, aki akart és tudott is védekezni. Towns a posztján sok esetben vállalhatatlan (statok legalább jók), Wiggins sem tényező és még lehetne sorolni. A Wolves ezért áll ott, ahol (nyugati utolsó előtti hely). Thibodeau meglátásai idejétmúltak, egyelőre képlékeny, hogy ez a nagyon tehetséges keret, mire fogja vinni a jövőben. 

A Pelicans hazai pályán zárt le egy borzalmas idegenbeli túrát, elkezdtek nyerni. Anthony Davis újból formában, megette reggelire a Toronto palánk alatti szekcióját, Jrue Holiday pedig a periméteren dominált. Ha erre képesek lesznek Minnesotában is, akkor a Wolves neve mellett húzhatják be a következő vereséget. Davis simán dominálhatja Towns-t, Wiggins lehetne a kulcsfigura, de nála sose tudni, hogy milyen napot fog ki. 

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers

A Hawks ellen megmutatta Tyson Chandler, hogy Lebron James miért akarta őt a csapatába, akarom mondani Lakersbe. Végre lett egy rim protector, aki McGee mellett képes minőségi játékra, akivel biztosabb a palánk alatti védekezés. Továbbra sem játszanak jól, de nyernek. A Blazers ellenben jó, Bostont is simán verték, Lillardék domináltak a periméteren, védekezésben sem estek szét. 

Az lehet a találkozó kulcsa, hogy Lebronék mennyire tudják lassítani a Portland periméterét. Nurkic most komoly párost kap a nyakába, de oldott ő már meg ennél nehezebb feladatokat is. A favoritok a vendégek, de egy jó hazai szorzóban (2.70 környéke vagy afelett) lehet érték. 

Amint az irodák megadják a szorzóikat, frissítjük a cikket!

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 13.25 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2018/19

Pozzato hozzászólt
2018 dec 6. 11:40
Köszi az infót (pont most olvastam én is), akkor viszont érthetetlen a 76ers orvosi stábja, hogy ennek nem néztek utána. Azért az előzetes jelekből lehetett volna erre következtetni, de az is lehet, hogy a játékos titkolta el (bár azért pár teszten ez kijött volna..). Nem ez lett volna az egyik ilyen mellényúlása a Phillynek, mintha nem néznének utána a játékosoknak, csak az alapjá
peshark hozzászólt
2018 dec 5. 18:23
Fultznak thoracic outlet szindrómája van, amivel azért nem a legegyszerűbb kosarazni..
Pozzato hozzászólt
2018 dec 5. 10:52
Szóval a Dallas zsinórban 8 meccset nyert otthon, már ott vannak a rájátszást érő helyeken. Ha így folytatja Doncic, nem lesz kérdés, hogy ki az év újonca. Megint hozott egy 20 pont feletti meccset.
https://www.youtube.com/watch?v=HAOs1JQ4OY4

Látható, hogy lazán vállalja a fizikális játékokat, ott sem tudják őt dominálni, aztán clutch szituációban 1 perccel a vége

Kapcsolódó cikkek