NBA: Sztárok nélkül könnyebb? (frissítve!)

Nagy Bence
2019 nov 30. 22:17
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Miami Heat Brooklyn Nets

Kevin Durant, Kyrie Irving és DeAndre Jordan ütős csapatot alkothatnának, de egyelőre ez még várat magára, az pedig csak rontja a helyzetet, hogy nélkülük egyre jobb a Nets!

Brooklyn Nets - Miami Heat

Kyrie Irving egy métely, amit egyre többen vesznek észre, mindössze Irving nem akarja tudomásul venni, ahogyan arra sem hajlandó, hogy változtasson a hozzáállásán. A Nets szerencséje, hogy megsérült az irányító. Különösen hangozhat ez, hiszen papíron a két legjobbját kell jegelnie a csapatnak, mégis így tudnak csak meccseket nyerni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Durant még nem játszott egyetlen percet sem a Nets mezében, de Irving hatását most már kezdik ismerni Brooklynban. 

Ez a hatás pedig katasztrofális. Bomlasztja a közösséget, csapatjáték vele megszűnik, pedig egy bajnokról (NBA, olimpia és vb), illetve All-Star MVP-ről beszélünk, mégsincs hasznára a csapatnak. A helyén pályára lépő Spencer Dinwiddie már annál inkább, vele szárnyal a Nets, mióta ő kezdő irányító, azóta 6-2 a csapat mérlege (24,5 pontot és 7,75 gólpasszt átlagolt ezeken a meccseken). A csapat jobban fest, több a mozgás, jobb fit Dinwiddie, mint Irving. Joe Harris játékán is érződik - a liga egyik leghatékonyabb tripladobója meccsenként -, aki 15,5 pontot átlagolt, jönnek számára az üres dobóhelyzetek. 

A Nets azonban most komoly erőpróbára kényszerül hazai pályán, hiszen a kiválóan védekező Miami Heat az ellenfél. Érdemes azért megemlíteni, hogy ez két olyan franchise mérkőzése lesz, akik mostanság csak a kötelezőket hozzák, míg a nehezebb meccseken csak szenvednek. Ezért is jó erőfelmérő, mivel a Miami a top 4-et célozta meg, míg a Brooklyn számára jelenleg a rájátszásba jutás a legfontosabb. 

A Heat egyelőre kiváló, defenzív játék rendben van, természetesen vannak megingások, de ennyi fiatal tehetséggel ez óhatatlan, ráadásul Jimmy Butler sem áll a legjobb csapattárs hírében, de ő legalább a maximumot hozza a mérkőzéseken. Kiemelten fontos lesz, hogy a vendégek hogyan tudják limitálni Dinwiddie játékát, miként zárják le a perimétert, mert a Nets játékosai nagyon ügyesen teremtenek üres dobóhelyzeteket. Mi sokkal inkább hiszünk egy vendég sikerben, ugyanakkor ez csak fegyelmezett védekezéssel valósulhat meg, emiatt érdemes az összesített pontok területén szétnézni. Egy 220 pont körüli határ alkalmas lehet egy underre. 

Egyelőre még nincsenek kint a bet365 vagy az Unibet szorzói, amint megérkeznek, frissítjük a cikket!

Borítókép: Kyrie Irving (Készítette: Natursports / Shutterstock.com)

Amerikai álom nyereménysorsolás

Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 43.00 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Amerikai álom nyereménysorsolás

  • Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 20:33
NBA: Osztálytalálkozó

Az utolsó mohikánok csatája a legendás 2003-as draftról.  Olvasd tovább

Pozzato hozzászólt
2019 dec 4. 09:56
A tesitanár megint nagyot húzott, legnagyobb faszi abból a csapatból.  ;D

Tavaly
Greipel hozzászólt
2019 dec 2. 17:24
Clippers-Wizards 150-125, az ilyenek miatt nem veszem már komolyan ezt a ligát.

Kapcsolódó cikkek