A vasárnapi rangadón az a tét, hogy az Atalanta képes-e még egy utolsó hajrát nyitni a bajnoki címért, vagy az Inter egy közvetlen riválist kiszórhat a versenyfutásból. 

Kupameccsek árnyékában

Mindkét klub kupameccsekkel töltötte a hetét. Az Atalanta az Olasz Kupában volt érdekelt, ahol a Veneziát verték, míg az Inter a szuperkupát nyerte meg a Juventus ellenében. Különbség, hogy míg az Internél a legerősebb kezdő került pályára, addig az Atalantában voltak cserék, mindössze 5-6 szokásos kezdőjátékos lépett pályára. Gasperini próbált variálni, így is nyertek. 

Itt jön a képbe a pihentetés ereje, ugyanis nagyon fontos, hogy feszített tempó mellett, mennyire tud az adott csapat lazább menetrendet diktálni. Az Atalanta számára ez óriási esély, hogy csökkentsék a hátrányt. A jelenlegi 8 pont sok, ráadásul az Internek lesz BL, míg nekik EL. Utóbbit a bajnoki versenyfutás miatt, el kéne engedni. Ha ez nem lenne elég, akkor ott a Milan is, mint közvetlen rivális, illetve a dobogóért a Napoli is. 

Az őszi meccset figyelve - idegenben 2-2-re végzett az Atalanta -, arra jutottunk, hoy önmagában az, hogy egy gólt szerez az Atalanta, kevés a sikerhez. Bajnoki mérkőzést idén még 1-0-ra nem nyertek. Az Inter sem olyan csapat, akik gól nélkül maradnak idegenben, viszont az is igaz, hogy a védelmük azért sebezhető, főleg egy Gasperini szintű csapat számára. Az ötlet tehát az, hogy az Atalanta minimum két gólt szerez hazai pályán, ami nem ördögtől való gondolat (2.25).

Ennél azonban van egy "biztosabb" tipp, ez pedig a 2,5 gól feletti opció (1.62). A két edző egymás elleni mintája eléggé nagy (13 mérkőzés), amin kiegyenlített az eredménysor (5 Gasperini siker, 4 döntetlen és 4 Inzaghi siker). A 13 találkozóból mindössze 3 végződött 2,5-nél kevesebb góllal. A mindkét csapat gólt szerez opció is jó (1.50), de erre is alacsony a szorzó, azonban a kettőt kombinálva már majdnem duplázót kapunk. 

  • Atalanta - Inter Tipp

    2,5 gól felett + mindkét csapat gólt szerez
    1.83 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org