Sok minden megjelenik a felhasználói profilodon, ezek között most már a jelvények is szerepelnek, amik egyfajta kitüntetések az egyes játékoknál elért sikerért cserébe.

Minden látható rólad!

Az org-nagytestvér mindenkit figyel, vagyis az oldal algoritmusai automatikusan megjelenítenek dolgokat. Van egy fórum és egy Sportfogadas.org profil is, utóbbin láthatóak a jelvények. Többféle módon juthatsz el oda, itt egy példa: kattints ide aztán a Felhasználónév oszlop alján a Profil megtekintése feliratra klikkelj. Ha nem töltöttél fel avatart, akkor egy nagy Mengyelejev-táblázatra emlékeztető rövidítés társaságában sok mindent láthatsz. Nézzük például Salvio esetében mik vannak!

Egyrészt láthatjuk a játékokhoz kapcsolódó statisztikáit. Nem kevés tippet küldött játékba, amik után mínuszos a ROI-ja, de ez sem gátolta meg abban, hogy egy rakás jelvénye legyen. Kétszer nyert az SfTotó játékban, aztán kétszer behúzta az SfScore-t is, emellett kétszeres SPF Kupa győztes, és ha ez nem lenne elég, akkor hatszoros Tippverseny nyertes is. Miért pont Salviót emeltük ki? Neki van a legtöbb jelvénye az összes felhasználó közül! A jelvények mellett az aktuáis tippjeit is láthatjuk, amik a jelenlegi helyzetben korlátozott kínálatból érkezhetnek. De hé, bekerült például a tippjátékba az E-sport és az Asztalitenisz is!

Közösségi adatok

A profilodon megjelenő információknak ezzel még közel sincs vége. Nem csak te, hanem mások is láthatják, hogy a Sportfogadas.org mely játékaiban szerepeltél korábban. Ezalatt egy újabb információs doboz jelenik meg, a tippjeid és hozzászólásaid számával, a Kapott köszönetekkel, illetve az Utoljára online pillanatoddal az oldalon. A legtöbb kommentet egyébként csabax írta, derül ki a Fórum statisztikák topikból. Salvio 2514 hozzászólása sem rossz, de csabax már 29 415-nél jár.

A sok felhasználói adaton kívül még a legutóbbi tippjeid is megjelennek, illetve ez egy váltófül, amivel a legutóbbi hozzászólások is láthatóvá válnak. A követés funkciót kihagytam még az elején, ennek segítségével más felhasználók tevékénységre iratkozhatsz fel, legyen az akár egy tippjátékbeli rivális, vagy épp számodra érdekes ember, érdekes hozzászólásokkal. Salvio egyébként az egyik legnépszerűbb, hiszen 18-an követik, csak két felhasználónak van több követője (csabaxnak 19, oakland23-nak pedig 25).

Nézelődj a Közösség oldalon további érdekességekért!

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org