Kezdjük a november hónapot egy kockáztatós francia tippel. Reims és a gólok tavaly nem voltak jó viszonyban, idén ez változott? 

Fals következtetések?

A Stade Reims tavaly egy jól védekező csapat volt, de nyáron a védelem két pillére távozott, így a defenzív játékuk gyengült, növekedett a bekapott gólok száma. David Guion taktikája arra épült, hogy a középpályán megszerzik a labdát, gyors kontrát indítanak belőlük. Az újonnan érkezőknek viszont meg kellett tanulniuk az aprólékosan kidolgozott taktikát. A védelem így nem túl acélos, de csalóka lehet az is, hogy mindössze egy gólt értek el hazai pályán. 

A PSG és a Lille kemény ellenfél volt, míg a Lorient ellen óriási egyéni hibáknak köszönhették a vereséget (illetve a kiállításokat). A Montpellier otthonában láthattunk valamit a tavalyi Guion-rendszerből, de ennél több kell tőlük. A fogadóirodák arra következtettek, hogy 2,5 gól alatti mérkőzésre van kilátás a Strasbourg ellen, de kérdem én, hogy miért? A Reims védelme nem jó, támadósora ellenben most kezd formában lendülni. 

A Strasbourg esetében érdemes kiemelni, hogy idegenben jól ment idén nekik, általában 4-5 kaput eltaláló lövéssel dolgoznak, ezekből eddig 6 gólt értek el 3 mérkőzésen. Thierry Laurey rutinos edzőnek mondható, eddig 5 mérkőzést játszott Guion által irányított Reims ellen, amiből 4 bajnoki meccs volt. Érdekesség, hogy 3 alkalommal 2,5-nél több gól született, pedig mindkét edző inkább a defenzív fociban hisz. 

További érdekesség, hogy általában a hazai csapat nyerte ezeket a meccseket. A logikus következtetés az lenne, hogy nyer a Reims és 2,5 gólnál több születik. Mi azonban annyira nem bízunk a hazaiakban, helyette maradunk a góloknál. A szűk keresztmetszet a hazai gólok, mert úgy tűnik, hogy a vendégek hatékonyak a kontrákból. A feltolt Reims védelem mögé kerülhetnek. Sajnos az ázsiai 2 gól feletti opcióban sok érték nincsen, maradunk a sima 2,5 gól feletti tippnél!

Borítókép: Sportfogadas.org

Elképesztő bónusz a Fradi BL-szereplésére

A Ferencváros 25 év után szerepelhet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében és ez alkalomból kockázatmentes élő fogadásban, ingyenes fogadásokban és befizetési bónuszban részesülhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Reims - Strasbourg Tipp

    2,5 gól felett
    2.30 Unibet