A Bajnokok Ligája aktuális csoportmeccseit a Juventus és az Inter is sikerrel vette, mind a ketten készülhetnek a vasárnap esti rangadóra.

Visszatért az Allegri-féle defenzív játék?

Simone Inzaghi nem feltétlenül rajong Allegriért, már ami az egymás elleni meccseiket jelenti. Az eddigi 9 találkozón 7 vereséget számlál az Inter jelenlegi trénere, többségében ezeken a meccseken Allegri akarata érvényesült: 5 darab 3 gól alatti találkozó, mindössze 3 meccsen szereztek gólt Inzaghi játékosai. Nagyon úgy tűnik, hogy a hétvégi találkozón is a stabilabb védekezést preferálja majd Allegri és a Juventus. 

Térjünk egy kicsit vissza az elmúlt meccsekre, ahol nem hozott látványos játékot Allegri taktikája, de legalább nyert a csapat. Valószínűleg a vérbeli Juventus szurkolóknak ez fontosabb, nem az a lényeg, hogy új szimpatizánsokat szerezzenek, hanem maga a győzelem. A Zenit ellen is egy szenvedős meccset játszottak, még a csapat szurkolói is elismerik, hogy pocsék és nézhetetlen a játékuk, de eredményes.

Sikerült jó eredményt elérni rossz teljesítménnyel, szóval ez tökéletes kombináció arra, hogy feltüzeljük magunkat, és jól játsszunk a hétvégén - nyilatkozta Allegri a hétvégi rangadó előtt. 

Kíváncsiságból kiszámoltam, hogy Allegri előző Juventus korszakában, mennyi volt az 1-0-ra, illetve 2-0-ra megnyert meccs a 271 találkozójából: 41 darab 1-0-s győzelem (15%), 47 darab 2-0-s siker (17%). Azért jól látható, hogy elsősorban ezekből a kemény, olykor nézhetetlen meccsekből élt Allegri, de a fegyelem és a tartás meghozta eredményét. Az elmúlt 4 találkozón rendre 1-0-ra nyert a Juventus, visszatérnek arra az útra, ahol régebben jártak?

Az Inzaghi-féle Inter hasonló utat jár be, mint a Lazio, eléggé ingadozó a játékuk. Akadtak jó periódusok, illetve voltak pocsék meccseik. A Sheriff ellen javítottak, de ez nem jelenti azt, hogy jó formában vannak. A Lazio elleni találkozó rávilágított arra, hogy egy-egy komolyabb ellenfél ellen, bármikor jöhet a rövidzárlat. Én ezek miatt komoly értéket látok a Juventus pontszerzésében, illetve abban, hogy nem lesz több gól a meccsen, mint három. Allegrinek nem érdeke, hogy itt adok-kapok meccs alakuljon ki. 

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Inter - Juventus Tipp

    Juventus vagy döntetlen + 3,5 gól alatt
    2.38 Unibet