Meddig lehet bírni ezt a terhelést, ennyire karcsú kerettel? Mikor fogynak el a Lille játékosai?

Mindenkit megszivatnak

Az újonc Lorienttől sokat nem vártunk idén, mondván fiatal a keret, jobbára ismeretlen játékosok alkotják a csapatot. Egészen január végéig nem is történt semmi érdemleges, döcögtek a kiesés felé, majd Christophe Pélissier és együttese kapott két hét szünetet. Átbeszéltek mindent, mindenki felépült, teljes a keret és elkezdtek nyerni. Megverték a PSG-t, döntetlent értek el a Rennais és Monaco ellenében, top5-ből három csapat kipipálva, jöhet a negyedik. 

A Lille vezeti a bajnokságot, versenyben vannak a kupában és az Európa Ligában is. Nagy a terhelés és úgy tűnik, nincs meg az a lendület, ami pár hete. A Brest ellen hazai pályán 0-0-ra voltak képesek. Szereztek egy gólt, de a bíró szerint nem volt szabályos, ugyanakkor észrevehető volt: kidolgozott helyzete nem volt Galtier csapatának. Csütörtökön az Európa Ligában az Ajaxot fogadták, kikaptak 2-1-re. 

Ment a favágás a mérkőzésen, rugdosták egymást a játékosok rendesen, kész csoda, hogy nem volt kiállítás. Rengeteg hibával játszott mindkét csapat, ebből az Ajax jött ki jobban, de igazságosabb lett volna a döntetlen. A mérkőzésen tapasztalható feszültségből kiindulva, itt a visszavágó sem lesz könnyed, hiába van hátrányban a Lille. Nem igazán rotált Galtier, szóval a játékosok fáradtak és rengeteg rúgást kaptak. 

A Lorient otthonában kéne bizonyítani, akik mostanság egész jó focit játszanak. Ami viszont ennél is fontosabb: küzdenek. Nagyon kellemetlen ez a nagyobb csaoatok számára, mert hiába kerül hátrányba a Lorient, mennek előre, ha olykor kicsit ügyetlenkedve is, de gólokat szereznek. Ez hiányzik most a legkevésbé a vendégeknek. Egy fárasztó Európa Liga meccs után még egy küzdelmes francia bajnoki, majd következő héten visszavágó az Ajax ellen. Mindezek alapján, mi megelégednénk azzal, ha valahogy egy pontot szerezne a Lorient. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Amerikai sportok heti nyereménysorsolások

Zsebelj be minden héten 160 ezer forintot NBA-re, NHL-re, NFL-re és MLB-re megtett fogadásaiddal.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Lorient - Lille Tipp

    Lorient vagy döntetlen
    1.90 Unibet