Nemzetek Ligája: Eljött a visszavágás ideje!

Nagy Bence
2018 okt 11. 13:50
Szólj hozzá!

Foci Horvátország Anglia Nemzetek Ligája

Vajon képes Zlatko Dalic összekapni az övéit, hogy újra megkeserítsék az angolok dolgát? Jelenleg inkább Southgate csapata van előnyben, de péntek este minden kiderül. 

Lengyelország - Portugália

Lehetne ez a mérkőzés Cristiano Ronaldo és Robert Lewandowski csatája, de nem lesz. A portugál klasszis ugyanis megint távol marad a Nemzetek Ligájától, immáron másodszorra. Sokan, sokféle dolgot látnak ebbe bele, az viszont biztos - ami már az Európa-bajnokság megnyerésekor is látszott -, hogy ez a csapat képes minőségi játékra Ronaldo nélkül is. Az olaszokat verték az első fordulóban, akkor André Silva töltötte be a gólszerző szerepkörét. 

Cristiano Ronaldónak most fontosabb a klubcsapata (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

A lengyeleknél már jóval kevesebb lesz a hiányzó, ráadásul Lewandowski mellett a Genoa csatára, Krzysztof Piatek is sorra rugdossa a gólokat. Ami tehát a portugálok játékából hiányzik, az megvan a hazaiakéban. A lengyeleknél ráadásul jó pár játékos extrát hoz idén (Zielinski), míg a portugáloknál Ronaldón kívül is akad szép számmal hiányzó (Rony Lopes, Raphael Guerreiro, Gelson Martins, de lehetne említeni még a vb-t megjárt keret nagy részét). Egyik csapatnak sem érdeke a rohanás, ha a portugálok a bunkerfocit választják, akkor ebből egy dögunalmas underes találkozó lehet (2,5 alatt: 1.58), amire sajnos az irodák is felkészültek. 

Horvátország - Anglia

A világbajnoki elődöntőben a horvátok csak a hosszabbításban, egy Mandzukic góllal múlták felül az angolokat, most eljött a visszavágó ideje. A tét ugyan közel sem akkora, de az angol sajtó már azt találgatja, hogy a maródiak távollétében milyen felállásban szerepelhetne a háromoroszlánosok. A 3-3-2-2-őt preferálja a sajtó, ennek csak az a hátulütője, hogy Lingard és Alli sérült. Ők lennének a támadó középpályások, de a pótlásuk is megoldható, ugyanis, a Kane - Sterling páros mögött a Barkley - Winks duót vizionálják. 

A horvátok egy óriási zakóba szaladtak bele a spanyolok otthonában a Nemzetek Ligája nyitányaként. A 6-0 rávilágított pár dologra. Egyrészről arra, hogy Mario Mandzukic mennyire fontos eleme volt ennek a kezdőnek. Az előttünk álló mérkőzés kapcsán is lesz problémája Zlatko Dalicnak. A horvát szövetségi kapitány ugyanis Subasic visszavonulása után Lovre Kalinicot preferált a kapuban, de ő most sérült. A három behívott hálóőrnek összesen van egy válogatottsága. A védelemből hiányzik Vrsaljko, míg a középpályáról Brozovic. Sebezhető lesz a horvátok hátsó alakzata, amit a gyors angolok könnyedén kihasználhatnak. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -0.74 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Nemzetek Ligája 2018/19

peshark hozzászólt
2018 nov 20. 19:46
Portugália - Lengyelország

Ahogy nézem a kezdőket, illetve azt, hogy egyik csapatnak sem számít ez a meccs, egy "izgalmas" 0-0 1-1 nálam elég kézenfekvő..
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 18. 20:32
Nemzetek Ligája: A végén nem a németek nyernek

Hollandia újból lecsapna, most a németek ellen bizonyítanának a fiataljaik! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 13. 12:07
Nemzetek Ligája: Élre törnének a belgák

Csürtörtökön folytatódnak a válogatott küzdelmek Európában is, többek között pályán lesznek a Nemzetek Ligájában eddig veretlen belgák és bosnyákok. [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nemzetek-ligaja-elre-tornenek-a-be

Kapcsolódó cikkek