Mindkét csapat érdekelt volt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így aztán nem unatkoztak az elmúlt napokban. Ráadásul mindkét együttes döntetlent ért el, hasonló forgatókönyv szerint. Megszerezték a vezetést, de nem tudták megtartani, így aztán nincsenek könnyű helyzetben. Nincs megállás viszont, ezúttal már bajnoki mérkőzés következik, ráadásul egymás ellen!

Megnyert meccseket vesztettek el

Nem sok esélyt adtak a fogadóirodák a Newcastle számára, mégis megszerezte a vezetést a PSG otthonában, és tartotta is egész sokáig előnyét. Konkrétan már zsebben érezhették a Szarkák a 3 pontot, hiszen a 97. percben jött csak az egyenlítés, Kylian Mbappé büntetőjét követően. Annyira defenzívek lettek az angolok a második játékrészre, hogy mindössze 27%-ban volt náluk a labda, és már a kaput sem találták el. Mindenesetre közel voltak a sikerhez.

Ahogy a manchesteriek is, ráadásul ők 2 gólos előnyre tettek szert. De felállt és egyenlített a Galatasaray, a végeredmény pedig 3:3-as eredmény lett. André Onana előtérbe került megint, hiszen nagyon gyengén teljesített, de szerintem újfent elbukott Erik ten Hag is. Egyszerűen nem tudott úgy belenyúlni a mérkőzésbe, hogy ne menjen el a hajó. A cseréivel igazából nem javított a csapat játékán, sőt elvette belőle a lendületet és elmondható hogy egyik húzása sem jött be.

Kieran Trippier - Newcastle 007
Kieran Trippier (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)

Nem képes koncentrálni a Manchester United

Két fő gondot látok a Manchester Unitednél, szerintem Erik ten Hag kiváló szakember, de nem tud igazán alkalmazkodni a kerethez. Valahogy nem jön létre az a fajta kohézió, ami akár egy gyengébb keretből is kihozná a maximumot. A másik gond pedig már évek óta tart, egyszerűen nem jók az igazolások, vagy legalábbis többsége. Így aztán kialakul egy olyan játékos kollektíva, melyben nincsenek igazán nyerőemberek.

Sőt, nincsenek olyan játékosok, akik képesek lennének végig koncentráltan játszani. Többször előfordult velük, hogy megszerezték a vezetést, aztán visszaestek teljesítményben, koncentrációban. Nem feltétlenül azért, mert épp kibekkelni akarták a meccset, hiszen a védelem is visszaesik ilyenkor. Ezen a ponton megint képbe jön Erik ten Hag, akinek jól kellene belenyúlni a meccsekbe, hogy ezeket a holtpontokat megtörje.

Newcastle - Manchester United mérkőzés tippek

Szerintem jobb a csapat Newcastle, van egy erős ideológia a stílus kapcsán, amit Eddie Howe képvisel. Ezt aztán a pályára is át tudja ültetni, mert a keret alkalmas rá, mondhatni passzol hozzá a mester taktikája. Így aztán persze vannak vereségek, hullámvölgyek, de náluk érezni a csapat feelinget. Nálam ez hazai győzelem, amire az Unibet kínálatában 1.98-ért fogadhatunk.

december 02., szombat

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 30. 13:43 UTC.

  • Newcastle United - Manchester United tipp

    Hazai győzelem
    Unibet
    1.98

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Miguel Almirón (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)