Arthur Fils 006 Arthur Fils (Fotó: Bryan Pollard/Shutterstock.com)

Next Gen ATP Finals: Fils megakad Strickerbe?

Szabi 1 tipp 2023 nov 30. 07:48 Szólj hozzá!

Tenisz tippek Dominic Stephan Stricker Next Gen ATP Finals Arthur Fils

A Szaúd-Arábiában zajló ifjúsági vb csoportszakaszában szerzett két győzelme után, Arthur Fils a harmadik meccsét Dominic Stricker ellen játssza, aki még nincs kijutó helyen.

2023 nov 30. 15:15 Közvetítés: Unibet
Tipp: Játékok száma: 21.5 Felett
Unibet
1.46

Nem volt szüksége sok melegítésre az év elején a tizenkilenc éves francia játékosnak (ATP 36.), mivel Oeirasban Challenger bajnok lett kemény borításon, majd Quimperben újabb döntőt játszott. Nem sok időre rá, következtek a fedett környezetben zajlott, Montpellierben és Marseilleben rendezett ATP250-es tornák, ahol Arthur az elődöntőkig menetelt. A salakidényben szerezte eddigi pályafutásának legnagyobb sikerét, amikor Lyonban ATP250-es tornát nyert. A hamburgi lassú borításon az utolsó négy közé jutott július végén, majd beválogatták a Laver Kupa Európa csapatának keretébe. Az idény végén is csillant, Antwerpenben újabb ATP250-es döntőt játszott, amit Alexander Bublik ellen veszített el. A Next Gen ATP Finalson Luca Nardi ellen egy öt szettes csatát nyert meg az első fordulóban, utána pedig Nardi honfitársát, Flavio Cobolli-t három felvonásban verte.

Stricker legyőzte Tsitsipast a US Openen

Kisebb a huszonegy éves svájci játékosnak (ATP 94.) az élvonalú tapasztalata, de Challenger szinten többet bizonyított Filsnél és tudni kell róla, hogy 2020-ban junior Roland Garros-bajnok volt. Stricker február végén szerezte első idei Challenger győzelmét Roveretóban fedett kemény borításon, majd a másodikat májusban Prágában salakon. A US Openen nagy meglepetést okozott, mivel a selejtezőkből a nyolcaddöntőig tudott eljutni úgy, hogy Stefanos Tsitsipast is legyőzte többek között. A Bázelben rendezett ATP500-as tornán Casper Ruudot búcsúztatta a nyolcaddöntőben, de az utolsó nyolc között kikapott Ugo Humberttől. A vb-t egy négy szettes vereséggel kezdte Flavio Cobolli ellen, de csak négy gémet veszített a második fordulóban Luca Nardi ellen.

Fils és Stricker idén már összecsaptak Gstaadban salakon és Dominic két tie-breakben nyert. 2023-as kemény pályás mérlegük hasonló, a francia játékos 24 meccset nyert mostanáig, a svájci pedig 23-at. Tapasztalatfölényének köszönhetően viszont, Arthur az esélyesebb, de Dominicnak van nagyobb szüksége a győzelemre. Talán jobban megérheti, hogy a kimenetel helyett, a gémek számára fogadjunk. Ne feledjük azonban, hogy a Next Gen ATP Finals meccsei öt szettesek lehetnek, de csak négy megnyert gémig tart egy felvonás.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 30. 6:36 UTC.

  • Fils, Arthur - Stricker, Dominic Stephan tipp

    Játékok száma: 21.5 Felett
    Unibet
    1.46

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Arthur Fils (Fotó: Bryan Pollard/Shutterstock.com)Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Még több Tenisz