Nyáron mindig előtérbe kerülnek az átigazolási hírek és fogadások, amikből nagy részt vesznek ki az olyan nagy sztárok, mint Neymar. A brazil esetében ezúttal a Manchester United csapatáról beszélnek, mint legkomolyabb kérő. Vagy maradni fog Párizsban, mert az kényelmesebb?

Jól jönne a Manchester United csapatának

Egy egész jónak mondható bajnoki idény és egy elvesztett FA-kupa döntő után a Manchester United most már a jövőbe tekint. Az előrelépéshez biztosan kellenek igazolások, a sérülések és hiányzók a szezon során megmutatták a hiányosságokat. Például a befejezéseknél jól jönne egy biztos láb, egy igazi nyerőember, hogy ne csak Marcus Rashford formájától függően legyenek több gólos győzelmeik. Harry Kane állandóan felmerülő név a témában, rajta kívül beszélnek még Rasmus Højlundról is.

Viszont egyetlen játékossal az eredményesség is javulna, és a középpálya is erősödne kreativitásban. Neymarról van szó, aki véleményem szerint gólokban is előrelépés lenne, de a középpályát is javítaná. Merész húzás volt leigazolni Eriksent, aki nagyon jól szervezte a játékot, és mikor nem volt a pályán, érződött a hiánya. Ötletek, jó passzok, sok mindent jelentene Neymar a manchesteri taktikában, de két hátrány mindenképp van. A sérülékenység és a brazil munkamorálja.

Neymar - PSG 016
Neymar (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)

Párizsban kényelmes az élete

Neymar a világtörténelem legdrágább labdarúgója, és talán ennek a ténynek is, meg hogy a PSG-ben megteheti, néha azért képes túlságosan lazára venni. Megszokott történet például, hogy Neymar testvérének márciusi születésnapjára mindig kivesz "szabadságot", ami történetesen márciusban van, a szezon egyik legfontosabb időszakában. Sérültet jelent vagy éppenséggel tényleg sérült ebben az időszakban. Ez utóbbi is ijesztő lehet a jelentősebb klubok számára, hogy bizony Neymar elég könnyen sérül meg, és sokszor nem bevethető.

Jelenleg is sérült, a transfermarkt adatai szerint 15 meccset hagyott ki idén tavasszal. Nem maradt ki igazán nagy dolgokból, hiába vettek meg mindenkit, egyszerűen nem jött le a három cseresznye. A bajnoki cím is elég nagy küzdelem lett, így aztán kijelenthetjük, hogy a Messi - Mbappé - Neymar trió csődöt mondott. Tanulságos mozzanat, hogy Neymar kihagyta Messi búcsúmeccsét sérülés miatt, tehát bárki is akarja megszerezni, ezzel a faktorral számolnia kell.

Neymar klubcsapata idén augusztusban?

Fogadhatunk az Unibetnél arra, hogy idén augusztus 31-én melyik klubcsapat játékosa lesz Neymar. Amennyiben igazak a hírek, a brazil csak a Manchester United kedvéért váltana, erre jelenleg 5.00-ös szorzót adnak. Érthető a nagy odds, mert a játékos szerződése 2025 júniusig szól, tehát mélyen a zsebbe kell nyúlnia a kérőknek. Továbbá a szponzori szerződések is kötik Párizsba, ahol olyan fizetést kap, olyan teljesítményért cserébe, amit talán máshol nem fog. Ezért én úgy gondolom maradni fog, erre utal az 1.13-as szorzó is.

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 5. 9:25 UTC.

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Librabet fogadóirodánál.

Librabet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Neymar. Fotó: A.Taoualit / Shutterstock.com