Két olyan csapat mérkőzését rendezik péntek este, akik rengeteg helyzetet puskáznak el, hadilábon állnak a góllövéssel és a formájuk sem az igazi. A Nice számára ez lehetne a felhozó mérkőzés, de ebben nem biztos, hogy partner lesz a Montpellier.

márc 8. 21:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: Montpellier nem szerez gólt
Unibet
2.33

Nice: Enerváltak a nizzai játékosok

Érdemes volt vasárnap délután belenézni a Toulouse - Nice mérkőzésbe, mert abból látható volt, hogy hiába fejlődött sokat a nizzai klub, de a jó bajnoki rajt után kezdenek elfogyni a szezon második felére. A hétvégi találkozón jól kezdtek az első félidőben, Terem Moffi révén már a 8. percben vezetést szerzett a Nice. Szerencsés találat volt, hiszen szó szerint bepattant a kapuba a labda Moffiról, de az kétségtelen, hogy az első tíz percben nyomás alatt tartotta a Toulouse védelmét a vendégcsapat.

Itt azonban hibáztak, ugyanis teljesen visszaálltak, nem annyira erőltették a támadójátékot, félidőben pedig rendet raktak a fejekben a hazaiak. Ekkor érezhető volt egy váltás a Toulouse részéről, hirtelen teljesen más stílusban kezdtek játszani, jóval agresszívabban támadtak le, mondhatni megérezték a vérszagot, aminek eredménye sok helyzet a második félidő elején és végül az egyenlítő találat. 

A Nice szinte teljesen elfogyott, kontrákat alig tudtak vezetni, látványos volt a fáradtság, ami már az elmúlt hetekben is megmutatkozott. Az a taktika, amit Farioli kitalált, kiválóan működött a szezon elején, de komoly energiákat emésztett fel. Annyira megtört a nizzai klub, hogy a Toulouse néhány pillanat alatt fordított, utána sem tudott már magához térni Farioli együttese, ez zsinórban a negyedik meccsük győzelem nélkül, második helyről a negyedikre estek vissza.

Montpellier: A kiesés szélén

Michel Der Zakarian tavaly februárban visszatért kedvenc klubjához, jól indultak a dolgok, de ez az év eddig teljes bukás. Ha nem figyel Der Zakarian, akkor ki fognak esni. A Nizzáéhoz hasonló a Montpellier hibája, viszonylag sok helyzetet dolgoznak ki, többségük nagy lehetőség, de képtelenek ezt értékesíteni, nagyon keveset váltanak ezekből gólokra. Ezzel pedig párosul a kevés labdabirtoklás, bekapott gólok és rögtön a kiesés szélén találják magukat, pedig ez a keret tapasztalt és rutinos. Az örmény edző számára mindig fontos volt a defenzív játék, de idén még nem akadt rá a megfelelő hátsó alakzatra, folyamatosan cserélgeti a játékosokat. Olyan biztos pontok vannak a keretben, mint Lecomte vagy Savanier, de nincs egy összeszokott kezdőcsapat, akik képesek mérkőzéseket nyerni. 

Nice - Montpellier tipp és élő közvetítés

Az elmúlt heteket nézve, padlón van a Nice, védekezésük szétesett, főleg a második félidőre fáradnak el, de most egy olyan ellenfélre találtak, aki partner lehet a feltámadásban. A Montpellier ahogyan említettük, szintén rosszul használja ki a lehetőségeit, így, ha megfelelően zár újfent a nizzai hátsó alakzat, akkor nyerhetnek a hazaiak. Az 1.71-es szorzójukban viszont nincsen érték, kockáztatni kell, mert azért hazai környezetben lényegesen jobb a Nice védelme.

  • Nice - Montpellier tipp

    Montpellier nem szerez gólt
    Unibet
    2.33

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés