A presztízs miatt lehetne csak fontos a PSG-nek a hétközi mérkőzés, lehet nem jó zsinórban három mérkőzést elveszíteni, de ahogy az elmúlt bajnoki találkozójukból is kiderül, Luis Enrique már annyira nem foglalkozik a bajnoki hajrával, miután megnyerték a pontvadászatot. A Nice viszont két győzelemmel jövőre a Bajnokok Ligájában indulhatna!

máj 15. 21:00 Közvetítés: Unibet

Nice: Nagyon kell ez a győzelem a délieknek

Elsőre úgy tűnhet, hogy minden rendben a Nice csapatánál, hiszen biztos Európa Liga csoportkör résztvevők a következő szezonban, ami egészen jól hangzik, de nem az Ineos számára. A konglomerátum ugyanis nem lassít, nem elégedettek a cég másik klubjával, a Manchester Uniteddel sem, ennél nagyobb sikereket vártak. Ahogyan kezdte a Nice a szezont, azok alapján a BL-indulás egy alapvető elvárás lehetett, hiszen sokáig a PSG-vel voltak versenyben a bajnoki címért, ősszel le is győzték őket Párizsban, mindenki nagy megdöbbenésére. 

Nice Ligue 1

Azóta a Francia Kupa negyeddöntőjében a párizsiak visszavágtak, illetve megszerezték a bajnoki címet, míg a nizzai alakulat egy komoly megingás után mélyre került, ahonnét nagy hajrát kellett megindítani a top5-ért. Az 5. hely tehát már biztosított, de nem lenne lehetetlen egy BL-indulás sem, ehhez viszont pár nap leforgása alatt le kell győzni az idei bajnok PSG-t és a Lille csapatát is. Azt gondolhatnánk, hogy a PSG-vel szemben elég a döntetlen is, de ez csak abban az esetben lenne így, ha utána minimum 3 góllal legyőznék a jelenleg 3. helyen álló Paulo Fonseca együttesét. 

PSG: Most akkor lesz búcsúmeccs Mbappénak, vagy sem? 

A bajnoki cím szinte már senkit nem érdekel Párizsban, sokkal inkább az, hogy lesz-e Kylian Mbappénak búcsúmérkőzése, illetve az, hogy ki fogja őt pótolni? A klub vezetősége ugyanis eléggé berágott az öntörvényű klasszisra, akinek egy halom pénzt kifizettek az elmúlt években, mégis eléggé sajátosan rendezte a PSG-vel való ügyeit. A botrányok még a távozása kapcsán sem ültek el, maga a bejelentés mikéntje is vitát generált, ezek után pedig felmerült; szimplán nem adják meg Mbappénak azt a lehetőséget, hogy elbúcsúzzon a szurkolóktól. Az ultrák emiatt a Toulouse elleni hazai mérkőzésen nyilvánították ki tiszteletüket a klasszis felé. 

Nice - PSG statisztika: PSG sorozatban 2.5 gól fölötti mérkőzést játszott az utolsó 4 mérkőzésén. Nice hazai mérkőzéseken átlagban 1.3 gólt szerzett, PSG pedig vendégként átlagosan 2.3 gólt. Nice hazai találkozókon átlagban 0.56 gólt kapott, PSG pedig vendégként átlagosan 0.67 gólt.

A Mbappé-saga végéhez ért, de hogyan tovább? A PSG-nek csak a Lyon elleni kupadöntő fontos még ebből a szempontból, ez látszott a Toulouse ellen is, ahol végül 3-1-re kaptak ki. Az Mbappé - Barcola duót leszámítva, nem volt alapember a kezdőben, nem is tudtak felpörögni a párizsiak a mérkőzésre, nem lennénk meglepve, ha Nizzában sem a legjobbak lépnének pályára. Luis Enrique most már azt próbálgatja, kire lehet szüksége a következő szezonban, pletykák pedig már vannak is, hogy kik érkezhetnek, egyikük Khvicha Kvaratskhelia, de Benjamin Sesko és Leny Yoro leigazolása is felmerült. 

Nice - PSG mérkőzés tipp

Bele lehetne menni mélyebb elemzésbe, kezdőcsapatok összeállításába, de ez utóbbi a PSG-nél most teljes lutri. A hazaiak minden bizonnyal a legerősebb kezdőt küldik pályára, itt minden azon múlik, hogy maradt-e némi motivációja a vendégeknek? Ha nem, akkor a Nice most van annyira éles, hogy ezt a mérkőzést behúzza, erre reflektálnak a szorzók, ugyanis hétfő óta folyamatosan esik a hazai győzelem oddsa. Ennek ellenére még egy DNB-vel így is lehet benne érték, mert itt csak az egyik fél igazán motivált.

Nice - PSG élő közvetítés

Hol nézhető a Nice - PSG mérkőzés? Az Unibet oldalán szerdán 21:00-től. 

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 május 14. 9:1 UTC.

  • Nice - Paris SG tipp

    Nice DNB-vel
    Unibet
    1.92

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés