Szinte mindenki így gondolja, de emellett a BATE Borisov sikere is elég simának tűnik. Érkeznek a tippek az SPF Totóbajnokságba, ahol minden körben és összesítésben is lehet pénzt nyerni. Nézzük is az eddigi szelvényeket!

Összesen 5 forduló lesz a versenyben, amit egy magyar, német és cseh bajnokikkal teli szelvénnyel kezdünk. Rögtön az első meccsel meg is lett a legsimább egyes, a Ferencváros - Debrecen mérkőzéssel. Csütörtök délig beérkezett tippsorok alapján elmondhatjuk, hogy a játékosok 94%-a szerint nyerni fog a Fradi hazai pályán. Ha esetleg mégsem így lesz, akkor csak kevesen maradnak versenyben a telitalátos nyereményért, ami nem kevesebb, mint 200 ezer forint!

Mindössze egyetlen játékos húzta be eddig az ikszet a Debrecen győzelmére, de van a tippsorban olyan csapat, melyre még ennyi tipp sem érkezett. Vasárnap délután kerül sor a Bate Borisov - Dinamo Brest fehérorosz bajnoki mérkőzésre, aminél senki sem várja a vendégek sikerét. Nagy favorit még a Schalke is az Augsburg ellen, így ez a három mérkőzés tűnik igazi totógyilkosnak. Ha még nem küldted be a saját tippsorod, amihez mindössze regisztrálnod kell oldalunkon, akkor ezt szombat 15:30-ig megtehed!

Részt akarok venni

Borítókép: Isael Barbosa és Tokmac Nguen (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org