Megítélés kérdése, talán tragikus, talán jól kialakított életútja van Paige VanZantnak, aki 28 éves korára visszavonult MMA-harcosnak mondhatja önmagát. A sport helyett modell és influencer karriert választott.

"Pénzen nem lehet boldogságot venni, de szeretek gyémántot viselni, amikor szomorú vagyok" - így hangzik kedvenc idézete VanZant kisasszonynak, mely nagyon jól összefoglalja, miért is dönthetett az MMA feladása mellett. Szüleinek táncstúdiója volt, ezért gyermekkorában balettezett, modern táncolt, és ebben az irányban képzelte el jövőjét, de jött a középiskola. Jelenlegi fotóit elnézve talán nem is hinnénk, de lányok egy csoportja zaklatta napi szinten, ezért úgy döntött, megtanul védekezni, harcolni, hogy ne bánthassák. Az iskolai zaklatással el is dőlt, hogy a tánc helyett, a küzdősportokat választja.

Fiatalkorúként már amatőr bunyókat nyert, magas szintű körülmények között készülve. Profi harcosnak állt 18 évesen, győzelmei mellett, tudása is szép jövővel kecsegetett. 2012 környékén nagyon próbálta a UFC beindítani a női részlegét, így gyorsan lecsaptak VanZant kisasszonyra, debütálására 2014-ben került sor. Kiütéssel tudott nyerni, amit ugyan győzelmek követtek, de becsúsztak vereségek is, ezzel együtt a meccspénze sem növekedett jelentős mértékben.

"Már gyerekként vártam, hogy megnőjenek a melleim. Nem történt meg, ezért pénzért vettem magamnak" - Paige VanZant.

Különböző sportszergyártók, divatmárkák keresték fel a növekvő népszerűségnek köszönhetően, talán ekkor érezte meg igazán, hogy a külsőségekben több pénz van, mint a sportban. Egy ponton aztán valóságshowban való szereplést választott, a UFC helyett, feladva a legmagasabb szintű MMA-t. Beindította a testiségen alapuló influencerséget, minden platformon, a softpornót jelentő Instától kezdve, az Onlyfansen keresztül, egészen a saját weboldalig. Dollármilliókban mérhetően növekedett a bevétele, azért wrestling téren még kacérkodik a bunyóval. Jöjjön néhány kép a hölgyről!

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Dean Drobot/Shutterstock