Két olyan edző, akik nem feltétlen a szép futball hívei, mi sülhet ki az egymás elleni meccsükből? 

Nem finomkodnak majd

Felesleges kertelni, mikor megláttam ezt a meccset, be akartam húzni sima vendégbe. Gyáva voltam, néztem a DNB szorzót, de az meg túl alacsony. Nézelődtem tovább (öreg hiba), mi lehetne jó: kevés gól? Nem igazán, mert Pepe Bordalás a Valencia elleni legutóbbi két meccsen egyaránt 3-3 gólt ért el a csapatával. Lapok? Ez már járhatónak tűnt, hiszen Bordalás irányítása alatt, legendásan durva csapattá vált a Getafe. Nem az az öltözőbe is követünk és lerugdosunk csapat, hanem szimplán csak sok lapot kapnak. 

Ami számomra érdekesebb: Javi Gracia egykori csapatai (Watford, Málaga), rendre az élmezőnyben végeztek, ha büntető lapokról volt szó. Amikor a 2018/19-es szezonban a Watfordot irányította a spanyol tréner, legtöbb lapot a csapata gyűjtötte, de ott volt hazája pontvadászatában is a dobogón a Málagával ugyanebben a szegmensben 2014/15-ben. Ezért is érdekes, hogy az idei szezonban a középmezőnyben szerénykednek, mindössze 12 sárga lap 7 mérkőzésen. 

Gabriel Paulista (Fotó: Cosmin Iftode / Shutterstock.com)

Szedd össze a csapatod Gracia! Az alapanyag meg is van hozzá, hiszen Gabriel Paulista, Diakhaby, Kondogbia, Wass és Gayá sem azok a játékosok, akik visszafogottak lennének. A lapokra kínált 5,5-es határ csábító, de nem 1,80-ért! Szokott lenni a Betclic ajánlatai között a büntetőpontok opció. Egyelőre még nincsen elérhető piac a mérkőzéshez, de amint lesz, illetve találunk megfelelő szorzót, frissítjük a cikket. Ha nem, akkor reménykedünk, hogy növekszik az 5,5-es határ szorzója. 

Az említett Valencia játékosok mérlege idén "gyenge", ha büntető lapokról van szó, hiszen összesen 5 sárga lapot kaptak a 7 forduló alatt. Érdekes lehet Kondogbia büntető lapja (3.50), de Gaya is gondban lehet a Getafe gyors szélsőjével szemben (3.00). A Getafe részéről Damián Suárez szinte minden második meccsén kap egy sárgát a Valencia ellen (2.00), ahogyan Allan Nyom is (2.50), de Djené is 5 bajnokin 3 büntető lapot kapott eddig a Valencia ellen (3.00). 

Borítókép: Jose Bordalas (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org