Simone Inzaghi és Carlo Ancelotti ismerheti egymást korábbról, most Inzaghi újabb próbát tehet, hogy legyőzze az olasz legendát. Sikerülhet neki?

Rutinból lehozzák a spanyolok?

Az Inter és a Real Madrid gyakorlatilag lemásolta a tavalyi csoportkört (Sheriffet kivéve). Megint egy csoportban a két sztárcsapat, de már új edzővel, így teljesen más mérkőzést várhatunk, mint a tavalyi találkozók? Akkor Antonio Conte és Zinedine Zidane irányította az együtteseket, most Simone Inzaghi és Carlo Ancelotti, akik inkább támadófelfogás mellett tették le a voksukat. 

Őszintén szólva, én azt várom, hogy Ancelotti egy rendkívül szimpatikus csapatot épít Madridban, akik látványosan és hatékonyan játszanak. Ennek már vannak előjelei, ráadásul most egy olyan együttes épülhet, ahol szurkolók szemében nincsenek annyira megosztó emberek (Cristiano Ronaldo vagy Sergio Ramos), szóval nem lesznek egyből közutálat tárgya, ha elkezdenek nyerni. Mert elkezdenek, ebben biztos vagyok. 

Fotó: katatonia82 / Shutterstock.com

Abban már kevésbé, hogy Simone Inzaghival az Inter mennyire lesz sikeres. Bajnokságban még sosem végzett dobogón, míg a nemzetközi kupaporondon a legjobb eredménye egy Európa Liga negyeddöntő volt a Lazióval, de akkor végig rendkívül könnyű sorsolásuk volt. A Bajnokok Ligájában is könnyű csoportot kaptak tavaly, megélték a tavaszt, de ott a Bayern München kiütötte őket. 

Inzaghi csapatai tudnak támadni, ami elég lehet majd egy olasz bajnoki címhez a többiek gyengélkedése miatt, de a Bajnokok Ligája más kávéház. Ezért sem értem, miért adnak 2.08-as szorzót a Real Madrid DNB-re? Hiába, hogy vannak sérüléssel bajlódó játékosok a spanyoloknál, de ez a csapat még így is rendkívül masszív. Kroos elvileg már lábadozik a sérüléséből, lehetőség van a játékára, ahogyan Gareth Bale is pályára léphet. David Alaba játéka viszont erősen kérdéses. Mindezek ellenére úgy érzem, hogy jelenleg a Real Madrid előrébb tart, mint a milánói klub, így bőven van érték a vendég sikerben. 

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Inter - Real Madrid Tipp

    Real Madrid DNB-vel
    2.08 Unibet