Simán kijelenthetnénk, hogy ez a nívós összecsapás nagyon fontos lesz a kvalifikáció során, de nem lenne igaz állítás. Egyrészt az Eb-selejtezők C csoportjában rém gyenge a felhozatal, másrészt ez a két ország simán lesakkozza egymással, hogy nem ártanak semmilyen szempontból a másiknak. Lenézés és konteó, végén olasz-angol meccsre történő fogadással!

Gyenge csoport az Eb-selejtezőknél

A csoportban öt válogatott, Olaszország, Anglia, Ukrajna, Észak-Macedónia és Málta szerepel. A csapatok oda-visszavágós körmérkőzéses rendszerben mérkőznek egymással. Az első két helyezett kijut az Európa-bajnokságra. Írják tárgyilagosan a Wikipédián, a lényeg pedig rögtön lejön, az első két hely fontos. Elnézve a csapatok sorát, még ha erős jó indulattal is állok a dologhoz, akkor is egyértelmű: Olaszország és Anglia favorit az első két helyre.

Ukrajna érdekes szereplő, a háború miatt lehet hátrányos helyzetű, győzelmek esetén meg magasztosan felemelő pozícióban. A valóság meg valahol ott lehet, hogy Adriy Yarmolenko meg már 33 éves és az Egyesült Arab Emirátusokban játszik klubszinten. Szóval kicsit megkopott és gyengült az ukrán válogatott véleményem szerint. Málta sosem volt és nem is lehet tényező, illetve Észak-Macedónia lenne még itt, melynek fellángolásai vannak csak.

Harry Kane - Anglia 011
Harry Kane sok gólt szerezhet majd a csoportban (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock.com)

Olaszország és Anglia megoldja okosban

A legjobb döntés ilyen helyzetben az oda-vissza három pontok, tehát egyszer nyer Olaszország és egyszer Anglia. Ez így bunda gyanúját veti fel, de nem feltétlen gondolom ezt többször leegyeztetett kapcsolatnak, hanem egyszerűen adja magát. Nem cincálja két oroszlán egymás bajszát, és ezt már élből tudják a szövetségek. Persze lehozhatják két döntetlennel is, csak az kevesebb ponttal járna. Szerintem még akkor is hasonló lehet a helyzet, ha épp előrébb jár jelenleg az angol foci, hiszen az olaszok tévén nézhették csak az Anglia - Franciaország negyeddöntő mérkőzést a világbajnokságon.

Az utóbbi találkozásaik szinte mindig döntetlennel zárultak egyébként, az utóbbi 5 meccsük esetében ez lett a vége. A döntetlenre fogadás rejtelmei között talán szerepel az egymás elleni összecsapások eredménye. Ezek között volt barátságos meccs, Nemzetek Ligája, és egy döntő az Európa-bajnokságon. A gólok számát tekintve pedig többségében underes eredmények születnek a két nemzet között. Mivel szerintem nehéz az aktuális helyzetet felmérni mindkét válogatott esetében, ezért nehéz dolgunk van a fogadásnál.

Fogadási ötletek az olasz - angol meccsre

Ha nem selejtező lenne, én mindenképp döntetlenre tenném a meccsét. A bet365-nél ez az opció 3.10-ért játszható, de ha tényleg okoskodás van, akkor a három pont többet érhet. Ezért talán inkább az underek és overek világa felé fordulnék, és azon belül is az underre szavazok 1.66-os oddson. Ha épp 2:0-ra nyer valamelyik fél vagy 1:1-es eredmény lesz, azt lefedjük vele. Hovatovább lehet érdemes elgondolkozni a 2 vagy 3 gól opción is 1.95-ös szorzón

Amennyiben fogadnál az Olaszország - Anglia mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 21. 7:55 UTC.

100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig

Regisztrálj és használd ki az akár 52.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt sportfogadás esetén az ivibet fogadóirodánál.

Ivibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: ph.FAB/Shutterstock, MDI/Shutterstock