Két olyan csapat méri össze erejét hétfőn, akik a középmezőnyben találhatóak, lehetne még esélyük zárkózni a nemzetközi kupát érő helyekre, de ehhez kell egy jó bajnoki hajrá. 

ápr 15. 21:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: 20,5 kapura lövés alatt
Unibet
1.73

Osasuna: Szokásos eredmények

Ahogyan az várható volt, rossz bajnoki rajt után végül a pamplonai csapat összekapta magát a szezon második felére. Az első kilenc fordulóra nehéz sorsolást kapott az Osasuna, ez látszódott az eredményeken is, hiszen a 14. hely környékére pozícionálták magukat, nem is volt meg a lendületük, végül december közepén tértek magukhoz. Azóta már a 10. helyig küzdötték fel magukat és nem irreális elvárás a top8 sem. Az említett időszakra már egészen jó eredményeket tudhat magáénak Jagoba Arrasate csapatának, összeállt a védekezést is, eddig 2024-ben öt bajnokit hoztak le kapott gól nélkül (42%).

Osasuna statisztikái: A mérkőzések 33 %-án nem kaptak gólt. Ezek nagyobb része hazai mérkőzés volt. Az Osasuna inkább underes mérkőzéseket játszott. A mérkőzéseinek 60 százaléka 2.5 gól alatti volt eddig.

Valencia: Baraja belejött a munkába

Amikor tavaly átvette mondhatni kényszerből Rubén Baraja a Valencia irányítását, akkor kevesen gondolták, hogy a klub a padlóról felállva egy évvel később már a nemzetközi kupában való indulásért fognak küzdeni, pedig így történt. A Valencia hiába áll a 8. helyen, mindössze egyetlen pontra a nemzetközi kupás helyektől, emellett pedig a 4. legkevesebb gólt kapták a LaLigában. A Real Madrid mellett a Valencia védekezése az egyik, amelynek kapuját meccsenként kevesebb lövés éri, mint tíz. Baraja csapata 44-45%-ban birtokolja a labdát, kevesen szabálytalankodnak, alig kapnak büntető lapot. 

Általában ívelésekkel operálnak, nincsen presszing és feltolt védekezés, inkább mélyebben játszanak, amiből egy-egy kontrát megindíthatnak. Tömörülnek, ami azt jelenti, hogy az ellenfeleknek alig adnak passzolási lehetőséget, igyekeznek csírájában elfojtani egy-egy támadást, ha kell, akkor tudatosan tördelik a játékot. Ez a stílus rányomja bélyegét a támadójátékra, hiszen a legkevesebb kapura lövés az övék meccsenként a LaLigában, amire nem lehetnek büszkék, viszont nagyon jól használják ki a lehetőségeiket. 

Osasuna - Valencia tipp

Annyira kínálja magát egy kevés gólos találkozó, hogy a 2,5 gól alatti opcióra az 1.50 már szinte evidensnek tűnik. Ez a két csapat defenzív felfogású, egymás ellen tavaly augusztusban viszont mégis overes meccset játszottak. Pontosan ezért nincsen érték ebben az alacsony szorzóban. A gólok piacát jobb elengedni, mint ahogyan azt is, hogy ez a mérkőzés döntetlennel ér véget. Lenne benne ráció, de ez a két gárda nem olyan típusú, amelyik sok döntetlent játszik. Ezért maradunk a kapura lövéseknél, amikből szintén a kevés tűnik jónak, így a 20,5 alatti határt céloztuk meg!

Osasuna - Valencia élő közvetítés

Hol nézhető az Osasuna - Valencia mérkőzés? Magyar kommentárral a Spíler 2 felületén, illetve az Unibet oldalán hétfőn 21:00-től. 

  • Osasuna - Valencia tipp

    20,5 kapura lövés alatt
    Unibet
    1.73

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés