Hétvégén átadják a leghíresebb filmes díjat, az Oscart! Magyar idő szerint feburár 25-én, tehát hétfőn 2:00 órától hajnalban indul a móka vörös szőnyeges bevonulással, ha pedig addig is fogadni szeretnél a díjátadóra, az Unibetnél jobb helyet nem találsz!

Megnyert szobrok száma

Tippelhetsz szinte minden kategóriában, de talán érdemes valami mással kezdeni. Az Awards Specials részen belül arra lehet fogadni, hogy egy-egy film mennyi díjat fog begyűjteni az átadó során. Szorzók alapján a Roma tarolni fog, ami sokak szerint Alfonso Cuaron filmográfiájának legjobban sikerült darabja. Fekete fehér képsorokon keresztül egy mexikói család történetét meséli el a rendező. A kritikusok remekműnek tartják, nem véletlen, hogy a 4 vagy több Oscar-díj 1.60-ért játszható.

Favoritok mindenhol

Szorzók alapján szinte minden fontosabb díj eldőlt. Persze aztán mindig jön egy-egy meglepetés, de például a fentebb részleteiben látható Roma mindössze 1.02-ért játszható a legjobb idegen nyelvű filmeknél, operatőr kategóriában is legfőbb esélyes, 1.03-at adnak rá, és rendező díjra is favorit, 1.04-es szorzójával. Alfonso Cuarónnak összejöhet az a bravúr, hogy alkotásával a legjobb filmért járó szobrot is haza viheti. Ez utóbbira 1.44-et kínálnak, legfőbb riválisa a Green Book 3.75-ös oddsért.

Értéket máshol keress?

Ha igazán otthon vagy a filmek világában, akkor az Unibetnél még a technikai kategóriákra is fogadhatsz. Ez azért is jó lehetőség, mert ezeknél nincsenek egyértelmű favoritok. Ilyen például a legjobb hangmérnök kategória, ahol Az első ember, a Hang nélkül, és a Bohém rapszódia versenyez a díjért. Ha belegondolunk, ez egy igazán pikáns viadal, hiszen utóbbi egy zenekarról szóló film, zenékkel, koncerttel megspékelve, a Hang nélkülben pedig a szereplők nem szólalnak meg a túlélés érdekében, tehát elég sokszor van csend a filmben.

Fogadj az Oscar-gálára az Unibetnél!

Borítókép: Az Oscar-díj közelről (Fotó: Dave_B_ / Flickr)

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org