Ötre rúghat a Sarpsborg vereségeinek száma

Gavrilo
1 tipp
2020 jún 30. 11:14
Szólj hozzá!

Foci Eliteserien Brann Sarpsborg 08

Az ötödik körhöz érkezve már csak a Sarpsborg együttese áll pont nélkül a tabellán. Az előző fordulóban Bodøben égtek meg, míg a Branntól az idei harmadik hazai vereségüket szenvedhetik el. Ha utóbbi esemény bekövetkezik, akkor minden bizonnyal az edzőváltás sem várat sokat magára.

Rossz választások sora a kékeknél

Lassan kijelenthetjük, hogy a télen meggyengült Sarpsborg élére nem volt okos kinevezni egy olyan szakvezetőt, aki előtte még sosem dolgozott Norvégiában. Mikael Stahre borzasztóan kezdte az évadot, pedig volt itt a csapata számára verhető ellenfél. Otthon kaptak ki a Vålerengától és a Strømsgodsettől, míg idegenben a kiesés elől menekülő Mjøndalentől. Talán a legutóbbi vereség volt csak emészthető, miután a szárnyaló Bodø egy szoros meccsen múlta csak őket felül. Ami viszont aggaszthatja a S08 híveit, hogy nem igazán rotálja a kezdőt Stahre. Rajta van az eredménykényszer, azonban így egy olyan negatív spirálba hajszolja a játékosait, amiből csak egyre nehezebb lesz kijönni. Kellenek-e a változtatások? Elég megnézni a tabella élén álló együtteseket: a mélyebb keret egyértelmű előny (Brann, Molde), míg a középcsapatok közül is inkább azok állnak jobban, ahol folyamatosan rotálnak (Kristiansund).


Meglepően jók a bergeniek

A hétvégén vesztette el a veretlenségét a fent látható végtelenül szerencsétlen góllal a Brann. Ők lettek így a Rosenborg első áldozatai és igen fontos három pontok buktak a riválissal szemben. Mindenképpen javítaniuk kell és erre jó alkalmat biztosít a Sarpsborg. Daouda Bamba elől nem hazudtolja meg magát és szállítja a góljait, míg közben durcásan megy le minden egyes lecseréléskor - hiába csak tartalékolni akarja őt edzője. Ki kell emelnem, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy remekül sikerültek a téli igazolások és ül a Lars Arne Nielsen által megálmodott 4-3-3. A keret mélysége most nagy előny számukra, mivel 3-4 játékost úgy tudnak váltogatni, hogy nem következik be minőségi romlás. Erre csak a bajnokság 2-3 csapata képes, így a július végéig tartó heti kétmeccses ritmus őket segítheti és addig folytathatják is a megkezdett menetelést. Az oddsokat tekintve meglepő, hogy a négy meccsből négy vereséget szenvedő Sarpsborg a favorit a hazai pálya miatt. Azonban továbbra is csak 200 főt lehet beengedni a stadionokba, így nem lehet érezni igazából a pályaválasztás előnyét. Jóval több meglepő vendéggyőzelem vagy pontszerzés születik ezekben a hetekben és ez folytatódhat egészen a nézőszám limit megemeléséig. Ennek egyik áldozata mindenképpen az a Sarpsborg, amelyik tavaly az egész szezonban annyi vereséget szenvedett el hazai pályán, mint eddig ebben az évben (2-2). Nem látom Stahréban azt a potenciált, hogy képes lesz elhitetni a csapatával, hogy ebből a negatív spirálból éppen a Brann ellen fognak kilábalni.

Borítókép: Brann Bergen játékosa (Fotó: Stefan Holm / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Sarpsborg 08 - Brann Tipp

    Sarpsborg 08 - Brann; DNB/2
    1.96 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Gavrilo

ROI 46.50 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Skandináv foci 2020

gavrilo14 hozzászólt
2020 jún 30. 19:24
Sziasztok!

Mint láthatjátok dübörögnek a skandináv bajnokság szerdán és csütörtökön is. Összeszedtem nektek egy posztban a tippajánlókat a svéd és a norvég bajnokságról.

Szerda - 18 óra: Gólokat érhet a hazai nyomás (Haugesund - Start)

Szerda - 19 óra: [url=https:
SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 30. 15:31
Rosszul rajtoló bajnokesélyesek rangadója

Szerda kora este pikáns rangadót hozhat a Djurgarden malmöi vendégjátéka! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jún 30. 12:48
Gólokat érhet a hazai nyomás

Ha a Start folytatja a sormintáját, profitban zárunk! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek