Június végén kerül sor Európa egyik legnagyobb bulijára. Fellépnek a fűszeres lányok is?

Korábban írtunk róla, hogy az újra összeálló Spice Girls-re fogadhatunk is, lehetőségeink pedig tovább bővültek ezen a téren. Egészen konkrétan az Unibet fogadóirodánál tehetünk fel pénzt arra, hogy a 2019-es Glastonbury fesztiválon ott lesznek a lányok fellépőként. Erre a lehetőségre 7.50-ös szorzót kínál az iroda, szóval nem babra megy a játék! De milyen is ez a buli? Erről jöjjön néhány szó!

Piramis színpad a Glastonbury-fesztiválon. Fotó: Emily Taner / Shutterstock.com

A világ legsárosabb fesztiválja

Több mint 40 éves múltra tekint vissza a Worthy Farmon tartott mulatság, amit egy olyan európai rendezvénynek tartanak, ahova az előadókat nem kell hívni. Méghozzá azért, mert nekik megtiszteltetés fellépni az általában 170 ezres közönség előtt. Közel 50 színpad közül válogathatnak a zenerajongók, ráadásul színház, tánc, cirkusz, kabaré is helyet kap a programban, tehát egy igazán nagy rendvezvényről beszélhetünk. Gyakran előfordult a múltban, hogy egyetlen nap alatt elfogyott az összes jegy. Mivel Angliáról van szó, ezért elkerülhetetlen az eső, ami meg is szokott érkezni, ezért a rutinos bulizni vágyók visznek magukkal gumicsizmát és esőkabátot.

Piramis színpad, a jelkép

A fesztiválnak amolyan védjegye a hatalmas színpad, amit a gízai nagy piramis mintájára terveztek. Ez is jelzi, hogy sokrétű kulturális rendezvény, például a cirkusznak külön területe van. Woodstock hatással volt az angolokra, akik megrendezték a '70-es évek elején a saját woodstocki fesztiváljukat, amin Michael Eavis farmer is részt vett. Annyira megtetsztett neki a dolog, hogy 1970 szeptemberében saját farmján rendezett bulit, akkor még egy naposat. A belépő egyetlen font volt, és emellé járt egy pohár tej is ajándékként az 1500 vendégnek. Így indult Európa egyik legnagyobb fesztiválja, és most az a kérdés, hogy erre meghívják-e az újonnan összeálló Spice Girls-t. Ha szerinted igen, az Unibetnél fogadhatsz rá az Egyéb - Nem Sport / Egyesült Királyság / Zene kategórián belül.

Fellép a Spice Girls a 2019-es glastonbury-i fesztiválon?

Igen 7.50

Borítókép: Fotó: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org