Egyelőre minden úgy alakul a Boca Juniors szempontjából, ahogyan az előző fordulókban, első mérkőzésen gólnélküli döntetlen, majd a visszavágón továbbjutás?

okt 6. 02:30 Közvetítés: Bet365
Tipp: Boca Juniors +1 góllal (AH)
Bet365
1.63

Múltidézés Argentínából

Az elemzésünk első része arról fog szólni, hogyan telt a Boca Juniors számára az egyenes kiesés szakasz, amikor az első meccsre került sor, nézzük rögtön a nyolcaddöntőt:

Mivel kezdődött a Nacional - Boca Juniors összefoglalója? Egy szabálytalansággal. Nem volt belőle kiállítás, sérülés viszont igen, de ez jól megmutatja, milyen találkozó is volt valójában. [...] Miért érdemes megnézni ezt az összefoglalót? Azért, mert nem hiszed el, amit látsz. Ezek ugyanis a mérkőzés legjobb jelenetei voltak, köztük az a bohózat, ami a 60. percben történt. [...] A 93. percben történt beívelés is csak azért kerülhetett be, mert annyira gyenge mérkőzés volt az odavágó, hogy egyszerűen nem volt mit mutatni. 

gondolatok a Nacional elleni első mérkőzésről.

A negyeddöntő első meccsére a La Bombonerából már nem lehetett panasz, hiszen sok helyzet volt, Racing csak kereste a helyét, Boca Juniors dominált, voltak lehetőségeik, de ezzel összességében semmire sem mentek, mert a mérkőzés 0-0-ra végződött. Milyen gondolatunk támadt az elődöntő előtt, amikor a Palmeiras volt az argentin klub vendége?

És itt álljunk meg egy pillanatra! A Boca Juniors ugyanis úgy jutott elődöntőbe ezen a könnyebb ágon, hogy mindössze egyetlen mérkőzésen találtak be. [...] A Boca Juniors nem szerez gólt hazai pályán, az eddigiek alapján még erre is bőven van esély!

Nem nehéz kitalálni, de bizony a harmadik mérkőzése is 0-0-val végződött, így megint a második találkozóra tartogatják a döntést. Az odavágó kapcsán viszont joggal lehetnek dühösek az argentinok. A hangulat kiváló volt, szurkolók kitettek magukért, a Boca Juniors pedig bekezdett. Edinson Cavani úgy játszott, mint fénykorában. 

Igyekeztek Almiron fiai

Nem lehetett panasz a mérkőzésre, előbb a Palmeiras előtt adódott nagy lehetőség, majd a Boca Juniors sorra dolgozta ki a helyzeteket. Cavani hol előkészítőként, hol befejezőként nagyon élt, több argentin támadás utáni lövés is centikkel kerülte el csak a kaput. Nem véletlen a magas xG-mutató, ebben a találkozóban simán benne volt 2-3 hazai találat. A második félidő elején ugyan betalált a Boca, de ezt szabálytalanság miatt elvették (Abel Ferreira olyan ideges volt, hogy ordított a negyedik játékvezetővel). A mérkőzés hajrájában még Cavani elől kellett menteni a gólvonalról, ez így egy tartalmas odavágó volt.

Palmeiras otthon eldönti a továbbjutást?

Ez egy komoly lehetőség volt a Boca Juniors számára, hogy kicsikarjon egy- vagy esetleg többgólos előnyt. A helyzetek megvoltak, de megint nem volt szerencséjük. A Palmeiras készült a magyar idő szerint csütörtök hajnali visszavágóra, hiszen a hétvégi Bragantino elleni bajnoki meccsre a B csapatot küldték fel, nem érdekelte őket a vereség sem (2-1-re kikaptak). A cél a kupadöntő, Abel Ferreira harmadik győzelmére készül a sorozatban, de azért ők sem remekeltek hazai környezetben idén (több 0-0-s meccs). Ezért lesz érdekes a visszavágó, ahol inkább ázsiai hendikeppel érdemes a vendégeket megtenni!

  • Palmeiras-SP - Boca Juniors tipp

    Boca Juniors +1 góllal (AH)
    Bet365
    1.63

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Endrick Felipe (Fotó: A.RICARDO/Shutterstock.com)