A Basaksehir számára jó lehetőség adódik a vasárnapi rangadón, hogy leszakítsa riválisait, illetve egy nagyobb lépést tegyen a bajnoki cím felé . 

Basaksehir - Galatasaray

Azt gondolhatnánk, hogy Törökországban változnak az erőviszonyok, hiszen az elmúlt években megjelent az erős politikai hátszéllel érkező Basaksehir, illetve a Trabzonspor is berobbant a legjobbak közé, míg a Galatasaray - Besiktas - Fenerbahce triumvirátus dominanciája csökkent. Sokan már a tavalyi évre várták az őrségváltást, de a Galatasaray a behúzta a bajnoki címet. Idén azonban messze vannak az egykori "nagyok", Basaksehir - Trabzonspor csata alakult ki az első helyért. 

A vasárnapi isztambuli derbi döntő fontosságú lehet a bajnoki cím szempontjából. Szépen megágyaztak ugyanis a Basaksehir bajnoki címéhez, viszont ehhez erődemonstráció kell a Galatasaray ellenében. A körülmények adottak, hiszen a Galatánál sok a sérült és az eltiltott: Falcao (16 meccs / 10 gól), Muslera (első számú kapus), Marcao (kezdő középhátvéd), Mariano (kezdő jobbhátvéd) és Adem Büyük (csodacsere). 

Edin Visca (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

A hazaiaknál a védelem oszlopa, Skrtel eltiltott, de most nem is a védekezés lesz a fontos a Basaksehir számára. Edin Visca kirobbanó formában, szórja a gólokat, meccseket dönt el a villámgyors szélső, Demba Ba idén több találkozón is fontos szereplő volt, ahogyan az agresszivitásáról ismert Enzo Crivelli is. A Basaksehir hazai pályán gólerős, nyeri a meccseket, mindössze egy vereségük van. 

A Galatasaray ellenben idegenben nem villog, felemás a csapat mérlege, de ami ennél is komolyabb probléma, hogy sok büntető lapot kapnak. Felesleges szabálytalanságok, amik megbosszulják magukat. Könnyedén benne lehet, hogy a vasárnapi rangadón is kiállítanak egy Galatasaray játékost, de mi inkább maradunk a hazai győzelemnél, ugyanis nem a nagyok ellen szenvedett 2020-ban a Basaksehir. 

Borítókép: Gael Clichy (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • İstanbul Başakşehir - Galatasaray A.Ş. Tipp

    Basaksehir győzelem
    2.10 Bet365