A szorzók alapján kiegyenlített csoportra van kilátás a pénteki PDC Home Tour játéknapon. Darren Webster nehéz ellenfeleket kapott?

Kiegyenlített csoport

Darren Webster egyik, ha nem a legjobb éve a 2018-as volt, mikor negyeddöntős volt a világbajnokságon, illetve a World Matchplay-en. Webster már 51 éves, de mit szóljon akkor Andy Hamilton? Az 53 éves játékos utoljára 2012-2013 környékén volt csúcsformában, azóta nyereget olykor meccset - legyőzte idén Gary Andersont és Joe Cullent -, de nem képes konstans jó játékra. Ez azonban sokkal veszélyesebb egy olyan játékosra nézve, mint Webster. 

A két "öreg" mellett Scott Baker is eséllyel pályázik a továbbjutásra. A mindössze 34 éves játékosnak az elmúlt időszakból a legnagyobb sikere, hogy legyőzte Rob Cross-t. Baker egy év alatt két darab kilencnyilasat dobott, ráadásul rögtön az első Player Championship versenyén elődöntős volt (csak Gerwen tudta megállítani), illetve érdemes még kiemelni, hogy a 9. állomáson szintén eljutott a legjobb négybe, ahol James Wade jelentette a végállomást. A formája idén nem az igazi, de megszorongathatja a többieket. 

Egyik versenyző sincsen csúcsformában, viszont bármelyikük képes egy-egy mérkőzés erejéig meglepetésre. Ezért is volt nehéz dolga az irodáknak, mert ebben a csoportban bármi előfordulhat. Mi kockáztatunk, a favorit Webster ellenében fogadunk Bakerre. A képessége megvan Bakernek, hogy nyerjen, tavaly nyilatkozta, hogy már teljes munkaidős játékosnak számít, csak a dartsra koncentrál, kiindulva az eddigi eredményeiből, nem lenne ördögtől való, ha legyőzné Webstert.

Borítókép: PDC Home Tour

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Webster, Darren - Baker, Scott Tipp

    Webster - Baker: Baker nyer
    2.25 Bet365