Balszerencsésnek tartják sokan, ha a naptár úgy alakul, lényegében teljesen véletlenül, hogy péntekre esik az adott hónap 13. napja. Nora Davila most már biztosan nem tartozik ezen emberek közé, hiszen milliomos lett Las Vegasban péntek 13-án.

Néhány dolláros tétben játszogatott nyerőgépeken, amikor Fortuna úgy döntött, életre szóló élménnyel ajándékozza meg a Venetian kaszinóban, a fekete macskák kedvenc napján. Wheel of Fortune névre hallgató nyerőgéppel próbálkozott, 2 dolláros téttel, amikor egyszer csak összejött neki a Jackpot. A lehető legmagasabb kombinációt forgatta ki, a három egyforma szimbólummal 1 021 166 dollárt nyert, átváltva kicsit több mint 300 millió forintot. Az alábbi képen ő és nyertes pörgetés vége látható, talán mosolyog a szájat és orrot eltakaró maszk alatt, ami kötelező viselet az amerikai kaszinókban.

A hölgy a texasi Pharr településen éli mindennapjait, a vegasi kiruccanása során talán az győzte meg, hogy a Venetian kaszinóban csütörtökön egy sorstársa 1 578 584 dollárt nyert 5 dolláros téttel. A névtelenségét kérő játékost szintén nyerőgépen érte utol a szerencse, a Wheel of Fortune egy másik fajtájával pörgetve. Szükség is van egyébként a vegasi kaszinóban a pénzre, hiszen az átlagosnak mondható szoba egy éjszakára 40 ezer forinttól indulva elérheti a csillagos eget, de lehet falat mászni vagy épp night clubba is menni. Király, mentem is.

Milliókat nem, de kisebb összeg tét nélkül nyerhetsz a tippjátékban!

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés