Pénteki tripla: Kapjon ki a Tours

A szorzó alapú kiválasztási kísérletem legutóbbi felvonásában közel voltam a teljes sikerhez. Nyert a Leeds, így jött az ázsiai hendi fogadás, és az Aston Villa is szépen beégette magát újfent, ami a dupla esély X2 zöldülését eredményezte. A Plymouth - Leyton Orient kapcsán adott hazai győzelem tipp is sokáig jól állt, de a mérkőzés utolsó perceiben a Leyton nem csak egyenlített, hanem meg is fordította az eredményt. Három pénteki találkozó következik!

Bourg Peronnas - Tours | Franciaország, Ligue 2.

A Tours ellen pont egy héttel ezelőtt fogadtam DNB Nimes formájában, ami végül visszafizetéssel végződött. Egy ideig néztem a találkozót, és emiatt fogadok újra a vereségükre. Miután a Nimes védőjét kiszórták, nem igazán lehetett érezni, hogy emberelőnyben lennének, sőt még gólt is kaptak. A második félidőhöz már nem volt szerencsém, de a számok alapján azért feléledt a Tours. Nem sokat tudok a Bourg Peronnasról, de hazai formájukat elnézve, a győzelmükre fogadok, ázsiai draw no bet formájában. Rákeresve kiderül, hogy a Bourg egy gyengébb középcsapatnak számít, melyet a szezon előtt a 15. hely környékére vártak, tehát a kiesés elkerüléséért vívott harcot jósolták neki. Nincsenek jelentős sérültjeik, és a vendégeknek sincs. Talán Geoffrey Malfleury hiánya okozhat némi fejtörést a Toursnál, de ez aligha meccset befolyásoló tényező. Több leírás is azt mondja, hogy a Bourg nem csak eredmények alapján játszott jól az elmúlt hetekben, egészen a múltheti 3:0-ás zakóig (az első 17 percben kapták az összes gólt). A kiesés szempontjából nagyon fontos 3 pontról van szó. Tippem: AH 0.0 Bourg Peronnas (1.60).

Lommel - Lierse | Belgium, Proximus League

Ez a párosítás jól mutatja, hogy mennyire szubjektív fogalom az érték egy fogadásban. A Lommel nyeretlen hazai pályán, miközben a Lierse első a tabellán, meccset is alig bukva. Könnyen el tudom képzelni, hogy valakinek itt a meglepetés, tehát a hazai győzelem az érték, remek 4.20-as szorzón. Nekem viszont a Lierse sikere tetszik 1.67-ért. Pont így fürödtem be a Plymouth-tal is amúgy, de ez a két belga csapat idén januárban játszott egymással fordított felállásban, és akkor 5:1-re nyert hasonló oddsért a Lierse. Információk után kutakodva megnéztem a közösségi oldalaikat is, és a Liersébe egyből beleszerettem. A következő videó például a hétvégi meccsük összefoglalója, a szurkolók meccsre vonulásától kezdve, a gólokon át, a mérkőzés utáni nyilatkozatokig. Kedvenc részem 1:38-nál a több pohárból is sört ivó srácok.

Legnagyobb gólgyárosuk, De Belder szerencsére nem sérült. Eddig 21-szer talált be, ami majdnem annyi, mint a mostani ellenfél, a Lommel góljainak száma. Az előző szezonban a Lommel kölcsönjátékosa volt, a jelenlegi szezonban pedig már négyszer is mattolta korábbi csapatát. Néhány szót ejtsünk a Lommelről is. Nyáron is nagy jövés-menés volt náluk, de a téli átigazolási szezonban sem tétlenkedtek. Védőt is hoztak, de úgy tűnik leginkább támadásbán szeretnének javulni, mert több csatár is érkezett. A 26 meccsen kapott 50 gól inkább egy raklap védő leigazolását indokolná, de persze ők tudják. Az már biztos, hogy osztályozót játszanak. Hazai pályán még nem nyertek bajnokit. Eredetileg vendéggyőzelemre akartam kivenni, de inkább a gólok irányába megyek el. Tippem: Lierse 1.5 felett (1.80).

Almere - Cambuur | Hollandia, Eerste Divisie

A szorzók alapján az Alemere szinte esélytelen ezen a meccsen egy hazai győzelemre. Ezért tetszett meg ez a mérkőzés. A két csapat közel ugyanannyi pontot szerzett, az Almere hatodik, míg a Cambuur nyolcadik a tabellán. Az Almere gólerősebb, viszont több gólt is kap, nem véletlen hogy az overek szorzói olyan alacsonyak. Átlagosan 4 gól esik a mérkőzéseiken, míg a Cambuur esetében ez a szám 3 gól per meccs. Ebben a lőtt és kapott is benne van. Csábító az overezés, de maradok az eredeti elképzelésemnél, a dupla esély 1X-nél. A Cambuurnál nincsenek jelentős sérültek, néhány fiatal játékos egy ideje már nem bevethető. A házi gólkirályuk egy középpályás, van de Streek, aki a héten tért vissza sérüléséből az edzésekre. A csapat néhány hete bejutott a holland kupa elődöntőjébe, amire érthető módon nagyon készülnek, ezért talán vigyáznak Streekre, és nem dobják be egyből a mélyvízbe. Az Almere csapatának nem kell foglalkoznia a kupával, mert már kiesett. Náluk is van egy sok gólos házi gólkirály, de ameddig a Cambuurnál csak öt játékos jutott legalább 5 gólig, addig náluk összesen hét támadó is. Tippem: Dupla esély 1X (1.72).

347 megtekintés


Hozzászólások

  1. Nezocsa szerint
    péntek, 2017 február 17. 08:35:37

    Azért Mami is bemutat szépen :-) Tetszik

  2. robmiller szerint
    péntek, 2017 február 17. 19:38:10

    Kurva jó a sörös rész. Szakadok, ahogy belemerül a meccsbe a közelebbi...és utána eszmél, hogy hoppá, inni kéne belőle! :D

Regisztrálj vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz!