Az NBA Christmas Day zárómérkőzése két olyan gárda összecsapása lesz, ahol egyaránt vannak szupersztárok, védekezni egyikük sem tud, ellenben megeshet, hogy pontokban gazdag találkozót láthatunk.

2023 dec 26. 04:30 Közvetítés:
Tipp: 232,5 pont felett
Unibet
1.66

Phoenix Suns: Van több sztárjuk, de minek?

Elsőre rendkívül jó üzletnek tűnt, hogy a korábban draftolt Devin Booker és Chris Paul mellé a Phoenix Suns megszerezte Kevin Durant játékjogát is, majd kiderült, ezzel a csapattal sem tudnak bajnoki címet nyerni. Chris Paul távozott, de jött helyére egy újabb All-Star, Bradley Beal. A Washington Wizards franchise playere viszont folyamatosan sérült, egyelőre 6 találkozón tudott pályára lépni, így hiába van papíron nagyon erős kezdőcsapata a Phoenixnek, ebből a pályán semmi sem látszik, ugyanis Bookernek is voltak kihagyásai, szóval messze nem a legerősebb csapatával lép pályára a Suns. 

Dallas Mavericks: Nem várt teljesítmény

A szezont meglepően jól kezdte a Dallas, pedig tavaly Kyrie Irving érkezése után borítékolni lehetett, hogy a Luka Donciccsal alkotott párosuk nem lesz sikeres hosszabb távon. Annak ellenére, hogy tavaly a play-in-ről is lemaradtak, nyáron furcsa erősítéseket hajtottak végre, mégis jól rajtoltak. Ez elsősorban a könnyű sorsolásnak, másrészt az offenzív játékuknak volt köszönhető. A Mavs ugyanis nem törődött a védekezéssel, lényeg az volt, hogy ki kell hozni a Doncic - Irving párosból támadóoldalon a legtöbbet, illetve a cserékkel is minél több pontot kell dobatni. Luka Doncic pedig magasabb szintre lépett.

A szlovén játékos ugyan védőoldalon nem elit, viszont képes egymaga meccseket kontrollálni, társaiból kihozza a legtöbbet, amire kevesen képesek. Ez a Dallas keret első ránézésre pocsék, ha kivesszük a szlovént, viszont vele ott vannak a top6-ban. Érződött, amikor Doncic kivált, jött egy 14 és egy 26 pontos vereség. Karácsonyra felépült, Kyrie Irving viszont nem, így kissé félkarú lesz a Mavs, viszont náluk a titok nyitja, ha képesek a nagy volumenből viszonylag jó hatékonysággal értékesíteni a dobásaikat, akkor 120 pont felett dobnak egy meccsen és nyernek. 

Mavs a rangadókon gyenge, ez most az lesz?

Ha jobban megnézzük, akkor a Dallas Mavericks akkor tudott nyerni, amikor esélyes volt, amolyan rutinból lehozott győzelmeik vannak, hála a könnyebb sorsolásnak. Amikor kaptak egy komolyabb ellenfelet, ott kijött a defenzív játékuk minden gyengesége. Egyelőre képlékeny, hogy a Phoenix Suns elleni találkozó derbinek számít-e, viszont lehet nem is a győztes kilétében van a legnagyobb érték, hanem a dobott pontokban, amiből sokat várunk a gyengébb védekezés miatt.

  • Phoenix Suns - Dallas Mavericks tipp

    232,5 pont felett
    Unibet
    1.66

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés