PODCAST: Zsinórban ötödik vereségét szenvedi el a Fradi?

Admin
1 tipp
2021 nov 23. 20:40
4 hozzászólás

Foci ferencvárosi tc Európa Liga Real Betis

A fontos kérdések már eldőltek a magyar csapat számára, mivel négy forduló után már matematikai esélye sincs a harmadik helyre sem, ami pedig Konferencia Ligát ért volna. Azonban Stögernek meghatározhatja a jövőjét a maradék két találkozó, illetve a Fradinak is kellenének a koefficiens pontok. A találkozóról beszélgettünk egy PODCAST keretében is.

Beindult a Betis?

Nem sokon múlt, hogy azt gondoljuk, a Betis formája alapján akár vérmesebb reményei is lehetnek a Fradinak ezen a meccsen, miután a válogatott szünetre három vereséggel tértek a spanyolok. Azonban a hétvégi fordulóban helyretette a várakozásaimat a Betis és lenyomta az Elche-t egy viszonylag sima meccsen (3-0). Ha kitart a lendülete a Betisnek, akkor valószínűleg a Fradinak sem lesz reális esélye a pontszerzésre, másrészről nagy kérdés mennyire veszi komolyan ezt a meccset a hazai csapat. Olyan ellenfél érkezik hozzájuk, amelyik egy nem túlságosan magasan jegyzett bajnokságból érkezik, ráadásul nulla pontot szerzett eddig a csoportban. Azért ez komoly kérdéseket vet fel és most könnyen benne lehet a pakliban, hogy bizony a Betis könnyelműen veszi ezt a meccset - vagyis reménykedjünk ebben.

Podcast

Csak otthon megy

Az utóbbi hetekben igen sok szó esett Stögerről és arról, hogy ki mennyi lehetőség lát benne hosszú távon. Nagy kérdés a hazai bajnoki cím nem lesz, miután közel-távol nem látunk olyan NB1-es csapatot, amelyik megtudná verni hosszú távon ezt a keretet. A bajnoki cím viszont minimális cél és ennél nagyobb elvárások vannak már a mindenkori vezetőedzővel szemben. A továbbjutás már bukó, azonban koefficiens pontokat még lehet szerezni, ez pedig kifejezetten fontos egy jövőbeli Bajnokok Ligája-selejtezőjében. A vezetőedző megítélésében pedig immáron a nemzetközi kupa a hangsúlyosabb, mivel adott esetben egy nulla pontos csoportkör sok kérdést vetne fel a klub vezetőiben.

MTI/Kovács Tamás
A fogadási opciókat megnézve, van nekünk egy teljesen esélyes hazai csapatunk (1.20), míg egy óriási underdog a vendégek részéről (11.00). Bizonyos opciókat ez számunkra igencsak kihúz (hazaira fogadás akár hendikeppel), míg kisebb piacokon fantáziadúsabb opciókat találhatunk. A magas vendég odds miatt alapból a Fradi gólja is már jól fizet (2.00), ráadásul tudjuk, hogy ebben az egész sorozatban jók voltak a zöld-fehérek. A csoportkörben csak az első Celtic meccsen nem találtak be, míg a selejtezőben a Praha elleni visszavágón. Ezen kívül jöttek azért a gólok és ez most is elvárható, mivel az első meccsen is számtalan helyzetük volt. Ezt tovább gondolva, egy fokkal magasabb szorzón fogható a mindkét csapat gólt lő (2.20), vagy éppen ez összekötve a hazai győzelemmel (3.00).

Baseball korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 5 run előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Betis - Ferencváros Tipp

    Ferencváros gólt szerez
    2.00 Bet365Hozzászólások 4

mityuka

mityuka

  • 2021 nov 24. 09:17

Hát sajnos ez a végzetük.Kapaszkodnának de nincs mibe és nincs hová.Ez a végzetük.Real Betis - Ferencváros Tipp 3:1

mityuka

mityuka

  • 2021 nov 25. 09:15

De azért a labda gömbölyü, az az kerek,minden megtörténhet.

chabialonso

chabialonso

  • 2021 nov 25. 14:55

gólt, azután az öltözőben megnézik hogy áll a Leverkusen a Celtik ellen. Magyarán eldöntik a meccset az első játékrészben, és lassítanak az iramból a másodikban. Vasárnap a Levantet fogadják. Velük fordulatos meccseket játszanak. Kell egy kis lazítás. a második 45. percben. A Fradi talán akkor rúg gólt.

chabialonso

chabialonso

  • 2021 nov 25. 14:56

Az lemaradt, hogy az első félidőben rúg a Betis legalább kettő gólt.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Baseball korai kifizetés ajánlat

  • Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 5 run előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga 2021/22

Orsolya hozzászólt
2021 nov 26. 13:06

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 26., 13:00CET
SPF Előzetes hozzászólt
2021 nov 23. 20:40
SPF Előzetes hozzászólt
2021 nov 22. 15:43
Most akkor mégis foglalkoztaja az Európa-liga a Marseille-t?

Senki sem kövezné meg a franciákat, ha elengednék az EL-t.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek