Két kör után hibátlan teljesítménnyel és egy rakás lőtt góllal vezeti a csoportot a portugál válogatott, melyet Roberto Martinez irányított ezen a két meccsen. Jól debütált, számít Cristiano Ronaldóra, és most jöhet egy kicsit mélyebb víz. Bosznia azért kemény ellenfél, nem Luxemburg kategória. Miralem Pjanic még aktív focista például, tudtál erről?

Martinez számít Cristiano Ronaldo játékára

Szövetségi kapitányt váltottak a portugálok, a korábban belgáknál dolgozó Roberto Martinez kapta meg a feladatot. Ott lényegében elfelejtett fiatalítani, csak a megszokott játékosaiban bízott, akik felett elment az idő. Így aztán a válogatott felett is elszálltak évek, és jöhetett az elkerülhetetlen bukás. Amit egyfajta konklúzióként levonhatunk, hogy a szakember szereti a befutott, biztos kezű (lábú), sztárokat, így aztán nem is volt kérdés, hogy Martinez számít Cristiano Ronaldo játékára a nemzeti csapatban.

Luxemburgnak rúgott kettőt a szaúdi bajnokság legnagyobb sztárja, aztán Liechtenstein ellen is duplázott. A statisztikában jól mutat, meg persze akármilyen az ellenfél, akkor is be kell találni a kapuba a gólhoz. A nehezebb feladat viszont most jön Ronaldónak és Martineznek is. A kapitány szerintem nem fog nagyban eltérni attól, amit Fernando Santos idején láthattunk, tehát a biztonsági játék lesz a fő cél, a meccsek kontroll alatt tartásával. Ronaldo góljára 1.40-es oddson fogadhatunk a bosnyákok ellen, szerintem nincs érték ebben a tippben igazán.

Cristiano Ronaldo - Portugália 014
Ronaldo kettesével rúgja a gólokat a válogatottban. (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)

Pjanic nem tűnt el, még aktív focista

Miközben a portugáloknál a 40 éves Pepe, a 38 éves Ronaldo vagy épp a 35 esztendős Rui Patrício képviselik az idősebb korosztályt, addig a bosnyákok sem újultak meg teljesen. Miralem Pjanic játékára még akkor is számítanak, ha nagyjából azt sem tudják, hogyan teljesít hétről-hétre klubfoci szintjén. Nehéz lehet bármiféle streamet találni az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő Sharjah FC meccseihez. Éles váltásként, a Roma, Juventus és Barcelona után, ennél a csapatnál játszik Pjanic.

Nem futotta be azt a karriert teljesen, amire sokan számítottak tőle. Érdekesen hullámzó egyébként a bosnyák keret, Edin Dzeko révén képviseltetve van az Inter együttese, míg Kenan Kodro révén a Videoton is. Az első fordulóban magabiztosan győzték le Izlandot, Kodro is játszott kcsit azon a meccsen, majd a második körben Szlovákiában szenvedtek vereséget. Faruk Hadzibegic a középpályára koncentrál, azt a területet próbálja túltölteni és kontrollálni.

Portugália - Bosznia fogadási lehetőségek

Szorzók alapján egyértelmű hazai győzelem, hiszen Ronaldóék sikerére mindössze 1.16-ért fogadhatunk. Ebben nem sok érték van, ahogy az under és over kínálat részén a 2.5 gólnál többre adott 1.57-ben sem. Az erős középpályás játék mindkét oldalon meglesz, ami hozhat lapos büntetéssel végződő faultokat. Én ebbe az irányba mennék el, ráadásul élő fogadás formájában.

június 17., szombat

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 16. 8:20 UTC.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Joao Cancelo (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)