Európa szerte javában törlik, vagy teszik zártkapussá a különböző sporteseményeket a koronavírus miatt! A darts világában egyelőre két European Tour verseny időpontját szervezik át, viszont a csütörtök esténként rendezett Premier League kapcsán nincsenek szankciók! Persze, ami késik nem múlik, s szinte bizonyosak vagyunk benne, hogy a sorozat kapcsán is előbb-utóbb sor kerül különféle korlátozásokra! Mindenesetre halkan örülhetünk, hogy a soron következő hatodik fordulót megrendezik, ezúttal Liverpoolban!

M. Smith (2.87) - P. Wright (2.05)

Rögtön a nyitómérkőzés igazi csemegét hozhat a darts-fanatikusok számára, hiszen mind Smith, mind pedig Wright alapvetően jól tolja 2020-ban is! Egyelőre a skótnál halad döcögősebben a szekér a sorozatban, azonban Aspinall múlt heti könnyed leverésével jelezte,  hogy pozíciója ellenére számolni kell vele is!

Smith formájáról mindent elárul, hogy egy héten belül két TV-s tornán is verni tudta Michael van Gerwent! Előbb Belgiumban (6:5), majd a PL-ben (7:4)! Egyre kiegyensúlyozottabb Bullyboy, s számunkra komoly meglepetés lenne, ha nem kerülne a sorozat végjátékába május közepén! Annak ellenére, hogy ezen sorozatban látványosan jobban jönnek nála az eredmények, a bukik mégis őt tartják underdognak! A fogadási érték így tehát egyértelműen az ő oldalán van, melyet DNB (2.20), vagy hendikep piacon biztosíthatunk akár! Ráadásul a PDC mezőnyében a 180-ak dobásában az élmenők között vannak, ha elgurul náluk a gyógyszer, így a mérkőzésre kínált 6.5-ös határ overe is kecsegtető ajánlat lehet (1.72).

D. Gurney (2.87) - G. Durrant (2.05)

Nem akar összejönni Gurneynek a siker az idei Premier Leagueben. Ugyan az észak-ír formája lassacskán fellendülőben van, amit bizonyít, hogy elődöntőzött a hétvégi UK Openen, viszont a PL-ben eddig csak a döntetlenekig jutott! Múlt héten kiesési rangadót vívott Crosszal, s aligha volt elégedett a 6:6-os remivel, holott angol ellenfele jobban rászolgált a sikerre!

Labdarúgás gyűjtő bónusz


Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Most az ellen a Glen Durrant ellen kell bizonyítania, aki az aktuális listavezető, ráadásul iskolajátékkal ütötte ki a komoly formában lévő Gerwyn Price-ot (7:3)! Rendkívül kiegyensúlyozott az angol, és korántsem látszik rajta, hogy a debütáló év okozna mentális gondot, mint anno sok klasszis player esetében tapasztalhattuk! Ugyan Gurney számára egyre forróbb a talaj az életbemaradást tekintve, mégis nehezen tudjuk elképzelni, hogy meg tudja fogni Durrantet.

G. Price (3.00) - M. van Gerwen (2.00)

A nap abszolút rangadóját rejti a harmadik csörte! Ami a meccs pikantériáját fokozza, hogy a két delikvens játszotta vasárnap a UK Open fináléját, ahol van Gerwen komoly csatában felül tudta múlni a walesi játékost (11:9). Mindketten 100 közeli átlagot hajigáltak, Price valamivel alatta, MVG valami felette végzett. A 180-akkal sem voltak rossz viszonyban, hiszen 20 leg alatt 17 maximális értéket ragasztottak a táblába! Véleményünk szerint parázs kis adok-kapok jöhet itt össze, pláne azért is, mert mindkét klasszis zakózott múlt csütörtökön, így a PL-ben mindenképpen javítaniuk kellene! Ebben a csörtében alaposan benne van a döntetlen szaga (4.33), biztonsági tippként pedig a 10.5 leg-over (1.44). Amennyiben pedig 180-ak terén tartanák jó szokásukat, a 6.5 overt elég korrekt szorzón kínálják fel nekünk (2.00)!

Michael van Gerwen. (Fotó: dartfreakznl/ / Flickr)

R. Cross (1.83) - S. Bunting (3.40)

Nagy lépést tehet a bennmaradás felé Rob Cross, amennyiben a heti beugrós Stephen Buntingot mattolni tudná hazai publikum előtt! Ugyan Cross is angol, viszont Bunting abszolút helyi, liverpooli dartsos! A Price-MVG párosításhoz hasonlóan ez a mérkőzés is felér egy visszavágóval, mivel a UK Openen a 32 között Cross Buntingot ütötte ki 10:8-as arányban! Mindenesetre a korábbi BDO világbajnok, s Premier League résztvevő Bulletet nem szabad leírni, pláne azért sem, mert Cross szenved. Ugyan hétvégén a legjobb 8 közé menetelt, mégsem tudja egyelőre hozni korábbi topformáját. Fogadási szempontból, aki szemezik ezzel a mérkőzéssel, egyértelműen azt ajánljuk, hogy az underdogként feltüntetett Bunting oldalán keresse az értéket! Számunkra hendikep sikere +2.5-ös határon tűnik vállalható tippnek (1.53).

G. Anderson (2.50) - N. Aspinall (2.30)

Aki az utóbbi időben nem követi a dartsot, lehet meglepve tapasztalná, hogy a zárómérkőzés underdogja a korábbi kétszeres világbajnok klasszis Gary Anderson! Azt kell mondanunk, hogy nem tévednek a bukik, hiszen ellenfele a fiatal tehetség, Nathan Aspinall nagyon szépen muzsikál újonc évében! Ugyan múlt héten beleszaladt a késbe Wright ellen (3:7), viszont Gerwen és Durrant személyében komoly trófeákat zsebelt be!

Andersontól ugyanakkor hiányzik az az elitszínvonalú játék, amit az utóbbi években megszokhattunk nála! Picit alulmotiváltnak érezzük a skótot, s múlt héten csapnivalóan játszott a beugró Luke Humphries ellen. Úgy kapott ki 5:7-re, hogy sem neki, sem pedig ellenfelének az átlaga nem érte el a 90-et! Andersonnak tehát mindenképpen fel kell javulnia, ha vérmesebb reményei lennének az idei PL-t illetően! Véleményünk szerint abszolút nem lenne meglepő, ha Aspinall mattolná rutinosabb ellenfelét, amire a DNB opció nem is fizet rosszul (1.80)

Az előzetesben feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2020. 03. 11. 17:00 CET.

bet365 Játékok: Akár 15.000 Ft Új játékos bónusz

100% bónusz akár 15.000 Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org