Darts Gary Anderson Peter Wright Daryl Gurney PDC Gerwyn Price

Premier League: Lesz adok-kapok az ír "pokolban"

Rob Miller
2020 febr 26. 08:04
Szólj hozzá!

Az idei darts Premier League negyedik fordulójához érkezvén elmondható, hogy egyetlen 100%-os játékos sincs a mezőnyben! Kisebb meglepetésre Glen Durrant személyében debütáns játékos vezeti a mezőnyt, míg a hátsó alakzatban Daryl Gurney kezd lemaradozni. A nap csúcsmeccsének a záró-összecsapás számít, de hogy melyik is ez, s fogadási szempontból mit várunk a többi találkozótól, azt rögtön megtudhatjátok!

G. Durrant (2.50) - N. Aspinall (2.25)

Két angol újonc összecsapásával indul a csütörtöki műsor a dublini 3Arena színpadán! Ahogy a felvezetőben írtuk, Durrant három kör után veretlenül (2-1-0) található a mezőny élén, míg Aspinallról is elmondható, hogy eddig erőn felül teljesít (2-0-1), s ott tanyázik a dobogó legalsó fokán! Ami miatt fogadási szempontból kétséges az esemény, az az utóbbi játékos kiszámíthatatlan performansza! Gyenge teljesítménnyel a legelején magabiztosan verte a beugrós Hendersont (7:3), hogy aztán egy elidegeskedett meccsen kikapjon a formán kívüli Crosstól (5:7), majd legutóbb megveri az addig 100%-os Gerwent (7:5).

Durrant ezzel szemben egyedül Fallon Sherrock ellen járta meg a poklot (6:6), viszont Smith és Anderson skalpját is bezselte a korábbi többszörös BDO-világbajnok! Rutinja, mentális ereje ellenére a bukik éppencsak, de mégis őt tartják underdognak. Pedig az egymás elleni mérleg is mellette szól, hiszen 2019-ben történt mindkét randevújukat Duzza nyerte, melyek közül egyértelműen a novemberi Grand Slam győzelme volt emlékezetes, ahol az addig bombaformát mutató Aspinallt lemosta a színpadról, kiejtve ezzel őt a csoportkörben (5:0). Fogadási szempontból véleményünk szerint komoly érték nincs a meccsben, igazi háromesélyes találkozó. Ha nagyon tippelni kéne, akkor mi a bukikkal ellentében Durrant oldalán keresnénk az értéket!

R. Cross (2.62) - G. Anderson (2.20)

Látványosan szenved Cross! Nemcsak a Premier Leagueben, hanem a hétvégente zajló Players Championshipeken is, ahol ugyebár közönség nélkül játszanak a PDC playerei. Ahogy azt vártuk, az elmúlt fordulóban Wrighttól elszenvedte első vereségét (5:7), ami azért is érdekes, mert addig úgy volt veretlen a kopasz angol, hogy egyáltalán nem játszott jól! Ahol világbajnoki formáját hozta az még a Price elleni nyitókör volt (6:6). Wright ellen ugyan visszakapaszkodott valamennyire 0:3-as hátrányból, de ez a regnáló VB-címvédő ellen már nem volt elég. A meccsen azt lehetett látni - főleg az elején -, nemhogy a triplákat nem találja Voltage, hanem rengeteg szektorhibát is vét! Mindez látványosan frusztrálta őt, így ha Wright hangyányival élesebb, s a magabiztos előny tudatában nem veszít a koncentrációból, nagyobb arányú verést is mérhetett volna Crossra.

A gödörben lévő angol ellenfele ezúttal is egy skót lesz! Gary Anderson semmivel sem lesz könnyebb falat, mint Wright! Ugyan a "Repülő skót" Crosshoz hasonlóan igencsak a tabella alján helyezkedik el, szerintünk jobb formában van, mint Voltage! Bár a múlt héten Durranttól kikapott (4:7), a 96-os átlaga, és 50% feletti kiszálló-pontossága messze jobb mutató, mint amivel Cross zárt egy hete! Mi egyértelműen Andersonban hiszünk ezen a meccsen! Tipp: Anderson DNB (1.72)

Parlay bónusz


Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

D. Gurney (2.75) - M. Smith (2.10)

Gurney az idei Premier League leginkább formán kívüli játékosa! S ezt nem pusztán azért írjuk, mert az észak-ír a tabella sereghajtója a maga 1 pontjával, hanem mert a Players Championship eddigi hat állomásából mindössze egyszer, az elmúlt vasárnap tudott értékelhető eredményt felmutatni, amikor a nyolcaddöntőig jutott! A PL-ben legutóbb sikerült összehoznia idei legjobb játékát Price ellen (6:6), s a meccs nagyrészében ő vezetett, és kezében volt a győzelem lehetősége is, amivel végül nem tudott élni! Az biztos, hogy Smith ellen nem lesz a legkönnyebb feladat behúzni az idei első sikert!

Bullyboy múlt héten már kegyetlen volt! Két hete nyert helyzetből, 6:2-ről lúzerkedte ikszre a meccsét Price ellen, viszont a legutóbbi fordulóban már nem ingott meg mentálisan, s hazai publikuma előtt gyepálta agyon a beugró walesi Johnny Claytont (7:1)! 105-ös átlaga mellé dobott egy 167-es magas kiszállót, és 64%-os kiszálló-pontossággal esélyt sem adott ellenfelének! Mindez bombaformára utalhatna, ha a rákövetkező hétvégi Players Championship versenyeken mindkét napon nem esett volna ki rögtön a 128 között! Felettébb kiszámíthatatlan tehát az angol, s pont ezért óvatosságra intünk mindenkit, hogy most Gurney ellen agyba-főbe pakolja a sikerét! Az észak-ír Price ellen mutatott valami életjelet, benne van a pakliban, hogy most szakad át egy gát, és megszülethet a forduló meglepetése! Tipp: Gurney +2.5 leg-hendikep (1.40)

W. O'Connor (8.00) - M. van Gerwen (1.28)

Ezen a héten a világelső Michael van Gerwen számára adott a feladat, hogy legyőzze a hazai közönség előtt színpad elé lépő, beugrós Willie O'Connort! A világranglista 37. helyén álló játékos Steve Lennon mellett egyértelműen a legerősebb ír nyíldobáló jelenleg, amit mutat, hogy tavaly  pont az említett honfitársával döntőztek a csapat-világbajnokságon, nyert Players Championship tornát, valamint kisebb tv-s tornát is az European Tour dán állomásán! Egyszóval nem elveszett játékos, viszont jellemző rá, hogy kiélezett meccshelyzetekben hajlamos befeszülni, s idegeskedni! Nem is viseli mindig könnyen vereséget. 

Minden bizonnyal ez a mostani Premier League szereplés egyfajta gálameccsel ér fel neki Gerwen ellen, így egyáltalán nem nehezedik rá teher! Hazai közönség előtt, általuk motiválva, jó formát nyújthat. Kérdés, mire lesz ez elég MVG ellen? A holland az előző fordulóban meglepetésre vereséget szenvedett Aspinalltól (5:7), ezzel elvesztette 100%-os mérlegét, s a tabellán már nem ő az éllovas. Annyi bizonyos, hogy a kimeneteles szorzókban itt semmi érték nincs, így aki nagyon szeretne fogadni, annak talán a 180-ak piacán lenne érdemes szétnézni! Gerwen tudja azért dobálni ész nélkül a T20-at, míg O'Connor azért ritkábban hajigálja a maximális értéket. Itt akár Gerwen-javára próbálkozhatunk tétet tenni viszonylag elfogadhatóbb oddsért. Tipp: Gerwen több 180-t dob (1.66)

Szavazás

A darts Premier League főoldali előzetesekben minden mérkőzéshez legyen elemzés?


Igen, minden meccshez jól jönnek a plusz információk, meglátások!16 (66%)

Nem, elég csak a fogadási szempontból értékesebb mérkőzésekhez elemzést készíteni!8 (33%)


Összes szavazó: 23

G. Price (2.60) - P. Wright (2.25)

Nap végére maradt a forduló rangadója, és számunkra fogadási szempontból leginkább várt mérkőzés! Eleve ad egy pikantériát a mérkőzésnek, hogy a két fél legutóbbi egymás elleni TV-s meccse a világbajnokság elődöntőjében zajlott, ami Wright sikerével zárult, de balhétól nem volt mentes. Price rendkívül sportszerűtlenül viselkedett több ízben a skót ellen, s a meccs végén nem is került sor kézfogásra sem! Külön érdekesség, hogy a színfalak mögött legutóbb most hétvégén a Players Championship szombati játéknapján találkoztak, mégpedig a döntőben! A finálé szintén Wright sikerével zárult (8:6)! Azonban Price jó formáját mutatja, hogy másnap megintcsak eljutott a végjátékba, amit Michael van Gerwen legyőzésével meg is nyert (8:7)!

Adott két igencsak jó formát produkáló játékos! Wright előző héten már ezt győzelemmel is mutatta a PL-ben Cross felett (7:5), míg a walesi Iceman egyelőre a tipikus remizős embere a mezőnynek! Sem nyerni, sem veszíteni nem tudott még a sorozat 2020-as kiírásában! Jó kérdés, most mi várható? Szerintünk parázs, kiélezett meccs, ahol a múltból fakadóan komoly rivalizálás bontakozhat ki! Mindez ahhoz vezethet majd reményeink szerint, hogy a hétvégén mutatott jó formájuk kerül előtérbe! S mivel ilyen mérkőzéseken rendre záporoznak mindkettőnél a 180-ak, így ezen a piacon a 6.5 overt vétek lenne kihagyni adott szorzón! Ha mindkettő hozza a tudását, ennek az értéknek le kell jönnie! Tipp: 180-ak száma 6.5 over (2.00)

Az előzetesben feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2020. 02. 26. 08:30 CET

bet365 Játékok: 390.000.000 Ft nyerőgép sorsolás

Több mint 50.000 pénzdíj vár gazdára nyolc nyereménysorsoláson!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • G. Price - P. Wright (180-ak száma 6.5 over)
    2.00 Bet365


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Rob Miller

Rob Miller

ROI 0.00 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

bet365 Játékok: 390.000.000 Ft nyerőgép sorsolás

  • Több mint 50.000 pénzdíj vár gazdára nyolc nyereménysorsoláson!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Darts

peshark hozzászólt
2020 ápr 1. 12:53
Erről tud valaki többet?

Jovo heten lesz a meccs vegul, most rakta ki Taylor papa twitterre..
peshark hozzászólt
2020 márc 31. 21:12
Erről tud valaki többet?

A Target speci okos tablajan, a Nexuson fogjak nyomni, remelem lesz valami kozvetites, de meg nem lattam rola semmit..
NFCKR hozzászólt
2020 márc 31. 21:07
Erről tud valaki többet?

Kapcsolódó cikkek