Két forduló van hátra a bajnokságból, tehát kétszer 90 perc múlva kiderül, melyik játékos szerezte az idény legtöbb gólját. Premier League - Golden Boot a díj neve, amit a legeredményesebb vihet majd haza!

Fogadhatunk is rá, hogy ki lesz a gólkirály. Két körrel a vége előtt holtverseny van Mohamed Salah és Harry Kane között, mindketten 22 gólosak, annyi különbséggel, hogy a Tottenham futballistája több tizenegyest értékesített, összesen 13-szor büntetett, míg Salah csak 4-szer. Ha hozzávesszük a gólpasszokat is, akkor Kane sokkal több találatnak volt részese, hiszen a Tottenham támadója 13, míg a Liverpool játékosa 4 asszisztot hozott össze. De ez nem kanadai táblázat, itt csak a gólok száma dönt, egyébként a legutóbbi fordulóban mindketten eredményesek tudtak lenni.

Korábbi gólkirályok:

Szorzók alapján mégis Salah az esélyesebb, talán a sorsolás okán. Két könnyebb ellenfél vár a Liverpoolra, a Burnley és Crystal Palace, miközben a Tottenham még játszik az Aston Villával és Leicester City-vel. Az egyiptomi egyik kedvenc áldozata egyébként a Crystal Palace, 8 mérkőzésen 6-szor tudta bevenni a Sasok hálóját. Ha ilyen szempontból vizsgáljuk a hajrát, akkor Kane esetében még jobb a helyzet, hiszen eddigi karrierje során a Leicester ellen szerezte a legtöbb gólt, 15 találkozón 16-szor volt eredményes a Rókák ellen.

Szoros lesz a vége, szerinted ki lesz a gólkirály?

Gólkirályi cím nyertese:

  • Mohamed Salah - 1.67
  • Harry Kane - 2.10
  • Bruno Fernandes - 51.00
  • Son Heung-Min - 151.00

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Mohamed Salah (Fotó: Edward Thomas Bishop / Shutterstock.com)