Exeterbe érkezik a darts-világ topjátékosainak krémje, ahol csütörtök este az idei Premier League negyedik körét rendezik! Lassan eltelik egy hónap az idei évadból, s kissé meglepve tapasztaljuk, hogy a tavalyi döntős, illetve decemberi VB-döntős Michael Smith nyeretlenül kullog a tabella végén! Biztosak vagyunk benne, hogy azért teljesítménye javulni fog, hiszen óriási meglepetés lenne, ha ő esne ki március végén a Judgement Nighton! A visszakapaszkodást akár az előttünk álló fordulóban meg is kezdheti!

Price élete formájában

Komoly performansszal indítja a 2019-es évet Gerwyn Price (1.72). A tavalyi Grand Slam győztes walesi számára nem kezdődött jól az év, hiszen Gary Anderson és Simon Whitlock elleni botrányos színpadi viselkedése miatt a PDC büntetéssel sújtotta, s a közönség ellenszenvét is alaposan kiváltotta. Ennek ellenére az egykori rögbijátékos parádés formában kezdett el dobálni, s totálisan ki tudja meccsei során zárni a külvilágot. Eddig veretlen a Premier League-ben ráadásul az elmúlt hétvégén mindkét Players Championship fordulót megnyerte, nem is akármilyen játékot produkálva. Önbizalommal tele érkezhet tehát Exeterbe, ahol a beugró Luke Humphries lesz az ellenfele!

A fiatal angol tehetségét a világbajnokságon mutatta meg, ahol debütálóként egészen a negyeddöntőig menetelt! Többek között ő búcsúztatta a tornától az akkor címvédő Rob Crosst is! Chris Dobeyhoz hasonlóan tehát ő lehet az angolok másik fő reménysége a fiatalok közül! A parádés világbajnoki szereplés ellenére a 2019-es eddig nem az igazi számára, s a kisebb tornákon rendre hamar kiesik. Mindazonáltal óriási motivációval vághat neki ennek a nem mindennapi estének! Érthetően Price a meccs favoritja, azonban okozhat neki kellemetlen meglepetést Humphries (3.40), mint ahogy a korábbi beugrók közül is többen rendesen odapakolták magukat. Tipp: Price DNB (1.40)

 Belendült az észak-ír

A PL nyitókörében elég langyosvíz volt Daryl Gurney (2.62), s eléggé úgy tűnt, hogy nincs kiemelkedő formában az észak-ír játékos. Erre rácáfolva gyors egymásutánban legyőzte könnyedén Glen Durrantot (7:3), majd meglepetésre Michael Smithen is átverekedte magát (7:5). Jelenleg a tabella harmadik helyén áll, s az a Rob Cross (2.20) lesz az ellenfele, akivel utóbbi időben oda-vissza gyepálják egymást ha összekerülnek. Ami többnyire feltűnő a mérkőzéseiken, hogy nem igazán tudják nagy különbséggel eldönti a lényegi kérdéseket. Cross ugyan felemásan teljesít idén, az látható, hogy Michael van Gerwen kivételével mindenkivel partiban volt. Wrighttal ikszelt (6:6), Wadet megverte (7:4). Nagyon adja magát a tipp, hogy ezen a meccsen nem viszik egykönnyen dűlőre a dolgot a felek. Tipp: legek száma 10.5 felett (1.44)

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Nyeretlen az osztrák

Nem indult kedvezően az idei szezon Mensur Suljovic (2.50) számára. A szívós osztrák ugyan eddig egyetlen alkalommal kapott ki Michael van Gerwentől (3:7), a másik két mérkőzésén döntetlent tudott elérni előbb Chris Dobey ellen, majd a legutóbbi fordulóban Barnevelddel szemben! Most a labilis Peter Wright (2.37) lesz az ellenfél. A skót ugyan múlt héten nyerni tudott Dublinban Steve Lennon ellen, de ez a mérkőzés is hűen tükrözte hihetetlen teljesítmény-ingadozását. Történt, hogy a meccs elején Lennon elhúzott 3:0-ra, majd az ír produktuma visszaesett, így Wright visszatudott kapaszkodni, s nagy nehezen de megnyerte a mérkőzést (7:5). Kérdés, hogy mindez Suljovic ellen elég lesz-e? Hiszen a Gentle becenévre hallgató játékos annak ellenére, hogy nem igazán eredményes egyelőre a PL-ben, mutatói alapján nincs kimondottan rossz formában. Ezen a meccsen akár meglepetés születhet! Tipp: Suljovic DNB (1.90)

Nincs megállás

Nem sok hozzáfűznivalónk van Michael van Gerwen (1.28) következő mérkőzéséhez. A kopasz holland ami versenyen indul gyakorlatilag letarol mindent, s mindenkit. Bár ellenfele Wade (7.50) nincs kimondottan rossz periódusban, de nála erősebben jegyzett playerek is alulmaradtak a hollanddal szemben! Egyedül a nyitókörben Michael Smith tudta valamennyire megszorongatni a regnáló PL-címvédőt! Ennél fogva maradunk a jól megszokott ösvényen, s Gerwen hendikepes sikerét ajánljuk megfontolásra. Tipp: van Gerwen -2.5 hendikep (1.44)

Barney az ügyeletes befejező

Úgy tűnik mostanság Raymond van Barneveld (4.00) az esték végén kap szerepet. Múlt héten Mensur Suljoviccsal zárta a kört Dublinban egy döntetlennel (6:6), most pedig az eddig nyeretlen, sereghajtó Michael Smith (1.66) vár rá. Az elmúlt szűk hónap alapján az egyre inkább lerí, hogy Barneveld már nem a régi. Óriási rutinjának, s küzdenitudásának köszönhetően két alkalommal is ikszelt, viszont a győzelem nem akar összejönni a holland legendának. Most pedig egy minden bizonnyal harapós Smithszel fog szembenézni, hiszen a tavalyi PL-döntős aligha elégedett jelenlegi pozíciójával. Valahogy nem sikerül neki megszereznie az első sikert a sorozatban. A nyitókörben Gerwen ellen vívott kiélezett csörtét (5:7), majd megnyert meccset hozott döntetlenre Wright ellen (6:6), míg múlt héten meglepetésre Daryl Gurney viccelte meg (5:7). Amondók vagyunk, hogy most nagyon oda fogja pakolni magát, s könnyen lehet, hogy ezúttal már sikerrel abszolválja a kört. Tipp: Smith nyer (1.66)

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2019. 02. 27. 19:40 CET

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • D. Gurney - R. Cross (legek száma 10.5 felett)
    1.44 Bet365