Szűk egy hónappal az idei Premier League szezon vége előtt akár sorsdöntő fordulónak is szemtanúi lehetünk csütörtök este. Ha megnézzük a tabellát, látható, hogy az élmezőny kezd elszakadozni, s az előttünk álló manchesteri fordulóban pont olyan párosításokkal állunk szemben, melyek eredményei vagy totálisan nyílttá teszik a végjátékot, avagy idejekorán több kérdés is letisztázódik. Lássuk a párharcokat!

Peter Wright - Michael Smith 2.10 4.50 2.75

Wright alighanem az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat meg csütörtök este, amennyiben sikerülne legyőznie Michael Smitht. A skótnak nem igazán jött ki a lépés egészen áprilisig, amikor is az elmúlt két hétben huszáros hajrába kezdett Barneveld és Gerwen legyőzésével, valamint a Cross elleni döntetlennel. Ám még ígyis csupán a 7. pozícióban található Snakebite! Amennyiben nem győzi le a meglehetősen jó formában lévő angol ellenfelét, matematikailag is elszáll a tavalyi döntős. S minden bizonnyal Smith nem fogja olcsón adni a bőrét, hiszen jelenleg Final Fourt érő helyen áll, ráadásul a nap végén van Gerwen ellen is lesz mérkőzése, aki ugyebár kétszer is kapitulált múlt héten, így minden bizonnyal harapós kedvében várja majd Bullyboyt. Véleményünk szerint komoly csörte is kialakulhat rögtön a nyitómeccsen, ahol a 10.5 over (1.44) legek terén könnyen lejöhet. Bátrak akár a 11.5-ös határt (2.00) is megkockáztathatják.

Daryl Gurney - Michael van Gerwen 7.50 6.50 1.28

Komoly pofonba szaladt bele múlt héten van Gerwen Rotterdamban! A dupla forduló mindkét napján hazai közönség előtt mattolták a világelsőt, aki Facebook-profilján hangot is adott csalódottságának, illetve megígérte a rajongóknak, hogy igyekszik visszatérni a győzelmek ösvényére. Aktuális ellenfelével, Daryl Gurneyvel ellentétben ő nem indult a hétvégi osztrák European Tour versenyen, így egy teljes hetet pihenhetett a PL-címvédő. Ezzel szemben az észak-ír játékos a hétvégén a legjobb 8 közé jutott, s aligha annyira kipihent, mint holland vetélytársa. Véleményünk szerint Gerwen extramotivált lesz, s mivel az este folyamán két meccset is játszik, minden bizonnyal ebben a fordulóban igyekszik bebiztosítani végleg Final Four-tagságát, sőt akár az első helyezést is a Final Four előtt! 

Michael van Gerwen. (Fotó: dartfreakznl/ / Flickr)

2018-ban eddig két alkalommal találkoztak a felek, s mindkétszer magabiztos Gerwen-siker született (7:3, 7:2). Úgy gondoljuk a csörte kapcsán érdemes lehet a holland hendikepes-győzelmére alapoznunk, már csak azért is, mert a csütörtöki két mérkőzése közül, talán papíron a Gurney elleni lesz a könnyebb falat. -2.5-ös (1.61) határon egész korrekt szorzót találunk tehát a hendikepes opcióra.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Simon Whitlock - Gary Anderson 7.50 6.50 1.30

Lapos mérkőzésbe torkollhat az alábbi csörte. Whitlock sorozatban négy vereséget szenvedett a legjobbak között, jelenleg sereghajtó, s már biztosan nem lesz ott a Final Fourban. Egyértelműen kipukkadt a PL-t jól kezdő ausztrál. Ezzel szemben Gary Anderson pont a hajrára időzítette formáját, s győzelmet győzelemre halmoz. Rotterdamban robbantott a "Repülő skót", s 100%-os mérleggel zárta a dupla fordulót. Ennek következtében rögtön fellépett a tabella 2. helyére. Véleményünk szerint nem kérdés a skót mostani sikere sem, kérdés mennyire lesz maga alatt Whitlock? Könnyen lehet, hogy ismét gálázni látjuk majd Andersont, így ennél a csörténél a skót -2.5-ös hendikepjében (1.61) látjuk a lehetőséget!

Raymond van Barneveld - Rob Cross 3.60 4.75 1.72

Barney Rotterdamban megmutatta, hogy hazai pályán legyőzhetetlen. A holland ikon előbb Simon Whitlockot takarította el (7:3), majd van Gerwent regulázta meg (7:5). Nagy talány, hogy a múlt héten látott forma a hollandiai levegőnek volt köszönhető, vagy Barneveld tényleg megpróbál egy utolsó rohamot indítani a Final Four pozíciókért? Rob Cross most akár verhető is lenne. Rotterdam nem jött össze valami fényesen a regnáló világbajnoknak, s a hétvégi European Touron is már a legjobb 8 között elszállt Voltage mindössze 87.09-es átlagot produkálva. Labilis tehát a világranglista 3. helyezett angol mostanság. Úgy gondoljuk, hogy ha Barneveld jó napot fog ki, remek csatát hozhatnak össze, ahol a 10.5 leg-over (1.50) akár ülhet is. Mindemellett Cross az utóbbi meccsein rendre kevés maximális értéket dobál össze. Meggondolandó lehet esetében a 180-ak terén a 3.5 under (1.90) csökkentett téttel való megjátszása.

Raymond van Barneveld. Fotó: Wikipedia

Michael Smith - Michael van Gerwen 6.50 6.50 1.33

Két ifjú titán zárja az estét. Általában elmondható, hogy a PL-ben Gerwen Smith ellen mindig hengerel. Annyira tarthat az angoltól a kopasz holland, hogy ellene valami irdatlan mutatókat dobál össze általában. Legutóbbi PL-meccsükön Smith eleinte tartotta magát, végül 7:2-es vereség sült ki a dologból. Érdemes lesz szokásosan megvárni a felek első produkcióját, s az alapján döntenünk a meccsre való fogadás terén. Előzetesen talán a Smith +3.5 hendikepben (1.66), és az összesített 180-ak 6.5 overében (1.90) látunk értéket.

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 04. 25. 17:50 CET

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • D. Gurney - M. van Gerwen (Gerwen -2.5 hendikep)
    1.61 Bet365