Szűk egy hónappal az idei Premier League szezon vége előtt akár sorsdöntő fordulónak is szemtanúi lehetünk csütörtök este. Ha megnézzük a tabellát, látható, hogy az élmezőny kezd elszakadozni, s az előttünk álló manchesteri fordulóban pont olyan párosításokkal állunk szemben, melyek eredményei vagy totálisan nyílttá teszik a végjátékot, avagy idejekorán több kérdés is letisztázódik. Lássuk a párharcokat!

Peter Wright - Michael Smith 2.10 4.50 2.75

Wright alighanem az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat meg csütörtök este, amennyiben sikerülne legyőznie Michael Smitht. A skótnak nem igazán jött ki a lépés egészen áprilisig, amikor is az elmúlt két hétben huszáros hajrába kezdett Barneveld és Gerwen legyőzésével, valamint a Cross elleni döntetlennel. Ám még ígyis csupán a 7. pozícióban található Snakebite! Amennyiben nem győzi le a meglehetősen jó formában lévő angol ellenfelét, matematikailag is elszáll a tavalyi döntős. S minden bizonnyal Smith nem fogja olcsón adni a bőrét, hiszen jelenleg Final Fourt érő helyen áll, ráadásul a nap végén van Gerwen ellen is lesz mérkőzése, aki ugyebár kétszer is kapitulált múlt héten, így minden bizonnyal harapós kedvében várja majd Bullyboyt. Véleményünk szerint komoly csörte is kialakulhat rögtön a nyitómeccsen, ahol a 10.5 over (1.44) legek terén könnyen lejöhet. Bátrak akár a 11.5-ös határt (2.00) is megkockáztathatják.

Daryl Gurney - Michael van Gerwen 7.50 6.50 1.28

Komoly pofonba szaladt bele múlt héten van Gerwen Rotterdamban! A dupla forduló mindkét napján hazai közönség előtt mattolták a világelsőt, aki Facebook-profilján hangot is adott csalódottságának, illetve megígérte a rajongóknak, hogy igyekszik visszatérni a győzelmek ösvényére. Aktuális ellenfelével, Daryl Gurneyvel ellentétben ő nem indult a hétvégi osztrák European Tour versenyen, így egy teljes hetet pihenhetett a PL-címvédő. Ezzel szemben az észak-ír játékos a hétvégén a legjobb 8 közé jutott, s aligha annyira kipihent, mint holland vetélytársa. Véleményünk szerint Gerwen extramotivált lesz, s mivel az este folyamán két meccset is játszik, minden bizonnyal ebben a fordulóban igyekszik bebiztosítani végleg Final Four-tagságát, sőt akár az első helyezést is a Final Four előtt! 

Michael van Gerwen. (Fotó: dartfreakznl/ / Flickr)

2018-ban eddig két alkalommal találkoztak a felek, s mindkétszer magabiztos Gerwen-siker született (7:3, 7:2). Úgy gondoljuk a csörte kapcsán érdemes lehet a holland hendikepes-győzelmére alapoznunk, már csak azért is, mert a csütörtöki két mérkőzése közül, talán papíron a Gurney elleni lesz a könnyebb falat. -2.5-ös (1.61) határon egész korrekt szorzót találunk tehát a hendikepes opcióra.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Simon Whitlock - Gary Anderson 7.50 6.50 1.30

Lapos mérkőzésbe torkollhat az alábbi csörte. Whitlock sorozatban négy vereséget szenvedett a legjobbak között, jelenleg sereghajtó, s már biztosan nem lesz ott a Final Fourban. Egyértelműen kipukkadt a PL-t jól kezdő ausztrál. Ezzel szemben Gary Anderson pont a hajrára időzítette formáját, s győzelmet győzelemre halmoz. Rotterdamban robbantott a "Repülő skót", s 100%-os mérleggel zárta a dupla fordulót. Ennek következtében rögtön fellépett a tabella 2. helyére. Véleményünk szerint nem kérdés a skót mostani sikere sem, kérdés mennyire lesz maga alatt Whitlock? Könnyen lehet, hogy ismét gálázni látjuk majd Andersont, így ennél a csörténél a skót -2.5-ös hendikepjében (1.61) látjuk a lehetőséget!

Raymond van Barneveld - Rob Cross 3.60 4.75 1.72

Barney Rotterdamban megmutatta, hogy hazai pályán legyőzhetetlen. A holland ikon előbb Simon Whitlockot takarította el (7:3), majd van Gerwent regulázta meg (7:5). Nagy talány, hogy a múlt héten látott forma a hollandiai levegőnek volt köszönhető, vagy Barneveld tényleg megpróbál egy utolsó rohamot indítani a Final Four pozíciókért? Rob Cross most akár verhető is lenne. Rotterdam nem jött össze valami fényesen a regnáló világbajnoknak, s a hétvégi European Touron is már a legjobb 8 között elszállt Voltage mindössze 87.09-es átlagot produkálva. Labilis tehát a világranglista 3. helyezett angol mostanság. Úgy gondoljuk, hogy ha Barneveld jó napot fog ki, remek csatát hozhatnak össze, ahol a 10.5 leg-over (1.50) akár ülhet is. Mindemellett Cross az utóbbi meccsein rendre kevés maximális értéket dobál össze. Meggondolandó lehet esetében a 180-ak terén a 3.5 under (1.90) csökkentett téttel való megjátszása.

Raymond van Barneveld. Fotó: Wikipedia

Michael Smith - Michael van Gerwen 6.50 6.50 1.33

Két ifjú titán zárja az estét. Általában elmondható, hogy a PL-ben Gerwen Smith ellen mindig hengerel. Annyira tarthat az angoltól a kopasz holland, hogy ellene valami irdatlan mutatókat dobál össze általában. Legutóbbi PL-meccsükön Smith eleinte tartotta magát, végül 7:2-es vereség sült ki a dologból. Érdemes lesz szokásosan megvárni a felek első produkcióját, s az alapján döntenünk a meccsre való fogadás terén. Előzetesen talán a Smith +3.5 hendikepben (1.66), és az összesített 180-ak 6.5 overében (1.90) látunk értéket.

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 04. 25. 17:50 CET

5.000 Forint Ingyen Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • D. Gurney - M. van Gerwen (Gerwen -2.5 hendikep)
    1.61 Bet365