Három mérkőzéssel foglalkozunk, köztük a forduló rangadójával. Vágjunk bele!

West Ham - Manchester United

Amikor már úgy tűnhetett, hogy José Mourinho körül lecsillapodtak a hullámok, akkor jött a Wolverhampton, aztán a Derby County, és újra lejtőre küldték a portugált. Amikor a mester pályája csúcsán járt, az ilyen találkozókat simán hozták csapatai, lehet hogy 1:0-ra, de biztonságosan megvolt a győzelem mindig a kisebb csapatok ellen. Mourinhónak néhány évvel ezelőtt elég komoly hazai veretlenségi sorozata volt, az ellenfelek akkor a kapuig nem nagyon jutottak el, de már a védekezést sem tudja összerakni, vagy legalábbis játékosait nem tudja a fegyelmezett, labda nélküli játékra motiválni. Hétközben a Derby County-nak több kapura lövése volt, mint a Unitednek, nem véletlenül mondta Pogba a következőket a mérkőzés után. "Hazai környezetben csak a támadás lebeghet a szemünk előtt. Támadni, támadni, támadni. Ez az Old Trafford. Azért vagyunk itt, hogy támadjunk" - vélekedett a középpályás.

Paul Pogba (Fotó: Photo Works / Shutterstock.com)

Nagyon rossz kezdés után, nyert néhányszor a West Ham csapata. Pellegrinit megérintette a kirúgás szele, váltogatta is bőszen a kezdőt és taktikát, 4-2-3-1-től kezdve 4-3-3-ig minden volt. Arnautovic előre tolt csatár pozíciója viszont biztosnak mondható, aki állítólag sérüléssel küszködik. Az oszrák támadó annak ellenére, hogy nem játszik jól, nincs formában, bármikor képes 5-10 percre összekapni magát, és gólt szerezni. Az ő stílusához hasonlít nekem ez a West Ham, mely az utóbbi hetekben ugyan javult, de bármikor képes lehet visszaesni. Két ilyen bizonytalan és kiszámíthatatlan csapat meccsén mindkét fél góljára tippelek 1.68-ért. Mourinho karrierje csúcsán simán elintézte volna ezt a West Hamet, egy defenzív alaptaktikából, kontrákkal támadó stílussal. Ennek kivédekezésére Pellegrini egyelőre nem tudja felkészíteni játékosait, viszont ki tudja, hogy a United játékosai mennyire lesznek motiváltak egy buszos taktikában.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Wolverhampton - Southampton

Nuno Espírito Santóval jöhet szembe a Manchester United, vagy akár a West Ham United, ő akkor is ugyanazt a 11 embert küldi fel a pályára, ugyanazzal a kezdő taktikával. Ez az állandóság a kezdőknek biztos jó, hiszen kiszámíthatóságot teremt, a keret többi tagja pedig bízhat abban, hogy csereként számít rá a mester. A Manchester United ellen 35%-os birtoklással, átlagosan 4 passzból felépülő támadásokkal operáltak, hosszú átadásuk közel annyi volt, mint a jóval többet passzoló Unitednek. Összeszokott csapat, jól begyakorolt védekezéssel és támadási formákkal, nehéz dolga lesz a Southamptonnak. Mark Hughes már 17 különböző embert is rakott a kezdőbe, amit akár rotálásnak is gondolhatnánk, de a taktika terén sem találja a megoldást. Valahogy nem jött még rá, hogy mi passzol legjobban a keretükhöz, ezért tippelek inkább hazai győzelmet 1.80-ért.

Mark Hughes. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

Chelsea - Liverpool

Ez egy baromi jó meccsnek ígérkezik, az eltérő taktikáknak köszönhetően. A Chelsea inkább labdabirtoklásra törekszik, a Liverpoolhoz képest átlagosan 10%-kal többet van Sarri csapatánál a labda, és passzok számában is lényegesen megelőzik Kloppékat. Passzok számában még a Manchester City is a londoniak mögött van, akiknél Hazard nagy formában játszott szeptemberben. Gólok és remek egyéni megoldások jellemzik a belgát, nehéz dolga lesz Alexander-Arnoldnak. A vendégeket sem kell bemutatni nagyon, ellentámadásra készen állnak majd, szerelések terén messze előzik a Chelsea-t. Milner középpályás szűrése, Firmino labdaszerzései és az imént említett Alexander-Arnold is nagy szerepet játszik a szerelések magas számában, ők hárman elég jók ebben. Már ez is utalás a stílusra, hiszen minden csapatrészben vannak labdaszerző emberek, fontos céljuk az ellenfél támadásainak minél előbbi megállítása, és az abból történő visszatámadás. Ennyire ellentétes stílusok esetén nehéz kevés gólra gondolni, sajnos a szorzók is erre álltak be, a 2.5 felett például 1.65-ért játszható.

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org