Nincs már túl sok forduló hátra az angol bajnokságból, mely kapcsán ezúttal góllövőket próbálok megtippelni a szombati játéknapról. Három támadó, három lehetséges találat. Vágjunk is bele!

Liverpool - Stoke

Remek formában van Mohamed Salah, közeledik az Aranylabda felé, de mégsem őt választanám a Stoke elleni összecsapáson góllövőnek. Egyrészt úgy tűnik a hírek alapján, hogy nem is fog játszani, másrészt a szorzója sem túl veretes. Helyette Sadio Mané mellett teszem le a voksom, aki tavaly novemberben egyszer már bevette a Stoke kapuját. A hétközi Bajnokok Ligája meccsen meglehetősen aktív volt, miközben a hatékonysága azért nem volt tökéletes. Az olyan magas védőket, mint Zouma, vagy épp Shawcross, kedve szerint forgathatja. Lesz lehetőség liverpooli kontrára is, aminek kivédekezésében nem túl jó a Stoke, tehát azt gondolom Sané gyorsasága, cselei ülhetnek, és akár góllal is végződhetnek.

Tipp: Mané gólt szerez (2.25)

Sadio Mane. Fotó: Photo Works/Shutterstock.com

Crystal Palace - Leicester

Tavaly novemberben és idén év elején is térd problémákkal küzdött Wilfried Zaha. Március elején tért vissza teljes értékűen sérülése után, és egészen gyorsan belerázódott a játékba. Kétszer a mérkőzés legjobbja is lett, nagy szerepe volt a Bournemouth elleni pontszerzésben, vagy épp a Brighton legyőzésében. Három találat az utóbbi időkben, mindemellett a játékkedve is megvan, ami egy hozzá hasonló spílernél nagyon fontos tényező. Twitteren már üzent is a Leicesternek, kirakta gólját, amit tavaly decemberben lőtt nekik. Ügyes csellel elküldte Morgant, majd Schmeichelt is átverve a hosszúba húzta a labdát. A Leicester két középső 100 kilós tornyából, Maguire-ből és Morganből simán bolondot csinálhat.

Tipp: Wilfried Zaha gólt szerez (2.50)

Tippelj góllövőkre a bet365-nél!

Huddersfield - Everton

A legnagyobb szorzót ennél a tippemnél láthatjuk, nem véletlenül. Egyrészt izzadós meccs várható, nem túl látványos megoldásokkal. Másrészt a motiváció sem lehet túl erős a csapatoknál. Mindenesetre egy tipikus angol stílusú összecsapásban reménykedem, ahol ívelgetnek, hosszú paszokkal támadnak és középpontba kerül a fejjáték és a pontrúgás. Steve Mounie jól fejel, ez az egyik erőssége. Többször is betalált már így, illetve a kontrákhoz is jól zárkózik fel, tehát akár lábbal is veszélyes lehet. Az Everton védelme rendre bekap egy-egy gólt idegenben, reméljük ezúttal is így lesz, a benini támadónak köszönhetően.

Tipp: Steve Mounie gólt szerez (3.20)

A cikkben közölt oddsok a bet365 irodától származnak és ebben az időpontban voltak érvényesek: Április 26., 14:40 CET

5.000 Forint Ingyen Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org