Az év utolsó havában 6 fordulóra is sor kerül, amiből egyen már túl is van a többség, de különösen az ünnepi időszak lesz durva menet a csapatok számára. Tartalékoljanak arra az időszakra, vagy nyomják meg az addigi pár hetet?

Nincs karácsony, csak foci van!

Szeptemberben három, októberben három, míg novemberben négy fordulót rendeztek a Premier League-ben, ehhez képest jön a december hat bajnoki körrel! Nyilván ősszel voltak válogatott szünetek is, de ami a két ünnep alatt történik Angliában, az kegyetlen lenne egy magyar futballklub számára. Lesz forduló december 21-22-én, aztán jön még egy 26-27-én, és hogy kicsit se érhessen le a bejgli, december 28-29-én is mehetnek a pályára a játékosok. Majd január elsején is jönnek bajnokik, csak hogy tényleg meghitt és örömteli legyen az ünnepi időszak számukra.

Liverpool következő meccsei

Stratégiát igénylő időszak

Alex Ferguson egykoron azt mondta, hogy jó kiegészítő emberekre van szükség a december túléléséhez. Megfelelő mélységű kerettel ez átvészelhető. Eközben Arséne Wenger inkább a formahanyatlást szerette volna elkerülni, és a sérüléseket. Mindenki máshogy áll ehhez az időszakhoz, de az biztos, hogy széles keretre és remek orvosi csapatra van szükség. Amikor a Leicester bajnok lett, akkor voltak olyan elemzések, melyek azt emelték ki, hogy a kevés sérülés, és az állandó kezdőcsapat volt a siker kulcsa.

Manchester City következő meccsei

Bajnoki címről is dönthet

Ebben a nagy hajtásban ha egy csapat rossz formába kerül, és kicsit szétesik, akkor könnyen belefuthat néhány vereségbe. Vannak közös pontok a Manchester City és Liverpool év végi sorsolásában, például mindkét klub játszik a Leicester City, Wolverhampton és Sheffield United ellen is. Ugyan a Liverpool egyik meccsét elhalasztották, a West Ham United ellenit, de ettől függetlenül ott lesz nekik a klub-vb, szóval nem pihennek. Szorzók alapján ez a bajnokság már zsebben van a Liverpoolnak, de a következő hetek nagyon fontosak lesznek a versenyfutásban.

Premier League 2019-20-as idény bajnoka:

Teljes kínálat a Labdarúgás - Anglia - Premier Liga menüpont alatt az Unibetnél!

Borítókép: Josep Guardiola (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org