Hibázott a Rennes szakmai stábja, amit megbüntethetnek Párizsban, hiszen a PSG-nek most kellemes a sorsolása, szinte lazán készülhetnek, minden a kezükre játszik ebben az elvileg nehéz időszakban. 

febr 25. 17:05 Közvetítés: Unibet
Tipp: PSG 1,5 gól felett + Rennes 1,5 gól alatt
Unibet
1.77

PSG: Mbappé távozik, végre nyugalom van

Annak ellenére, hogy végre lezárult az Mbappé-saga, nyugalom van Párizsban. A játékos közölte az öltözőben a döntését, mindenki boldog, hiszen a PSG-nél is új irányt vehetnek, már elvileg megvannak a lehetséges nyári érkezők, elkezdődik egy teljesen új projekt a francia fővárosban. Bradley Barcola remeklésével pedig már az is látszik, hogy bőven van utánpótlás a klubnál, nem kell pánikba esni, sőt, akár jól is kijöhetnek a francia világbajnok távozásából. Amennyit Mbappé fizetésére költöttek, abból könnyedén lehet 3-4 játékos bérét is intézni, azt pedig már tudjuk, hogy összességében annyit nem ad Mbappé játéka a PSG-nek, amivel rögtön BL-esélyesek lennének.

Rennes: Ezt miért csinálta Stéphan?

Csütörtökön volt egy EL-mérkőzése a Milan ellenében a franciáknak. Az odavágón eldőlt a továbbjutás kérdése, hiszen 3-0-ra kikaptak Milánóban, kizárt volt, hogy ez az olasz csapat nem szerez egy gólt idegenben, négyet pedig biztosan nem fognak szerezni Julien Stéphan fiai. Megpróbálták, ugyanis a francia mester úgy döntött, nincs pihenés, legerősebb kezdővel mennek ki egy olyan meccsre, amit el kellett volna engedni. Ennek az eredménye az lett, hogy nyertek végül 3-2-re, jól játszottak, de az egész évben folyamatosan pályán lévő játékosok továbbra sem tudtak pihenni, míg a párizsiak rákészülhettek a hétvégi mérkőzésre. 

Miközben a Rennes 22 nap leforgása alatt 7 mérkőzést játszik, amiből három volt kupameccs, addig a PSG mindössze 5 mérkőzést, ez pedig komolyan visszaüthet Stéphan együttesének, mivel nincsen rotáció. Nincs is kire cserélni, mert a padról érkezők minőségi romlást jelentenének. Emiatt van, hogy az alapjáraton jól működő támadószekció az egyik mérkőzésen 3 gólt szerez, de utána pedig görcsölnek a következő találkozón. Mi azt gondoltuk, hogy bölcsen elengedik az EL-visszavágót, de máshogy döntöttek. Párizs előtt így két napjuk maradt pihenni, ami nem sok, főleg úgy, hogy a Rennes nem bírja a kettős terhelést, idén egyetlen egy meccset sem tudtak nyerni a nemzetközi kupatalálkozójuk után, sőt, több esetben gólt sem szereztek!

PSG - Rennes tipp

A párizsiak az utóbbi hetekben több mérkőzést is nyertek zsinórban, igaz, hogy a defenzív játékban olykor akadtak gondok, de Barcola remeklése ezt ellensúlyozta támadóoldalon. Mbappé is gólokat szerzett, BL-ben is nyerni tudtak, most a Párizs újból olyan eredményeket ér el, amiket a szurkolók elvárnának. Emiatt is veszélyes lehet a Rennes túrája a francia fővárosba, mert ha a mérkőzés elején elkapja a fonalat a PSG, akkor kaphatnak egy komoly verést. A hazaiaktól emiatt minimum két gólra számítunk, míg a Rennes nem hinnénk, hogy sziporkázni fog, főleg, hogy a kezdő jelentős része fáradt.

  • Paris SG - Rennes tipp

    PSG 1,5 gól felett + Rennes 1,5 gól alatt
    Unibet
    1.77

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés