Messzire érnek a szomszédos országban kialakult harci helyzet hatásai, egy orosz hírforrás szerint, Vlagyimir Putyin mostohán kezelt gyermekét a Washington Capitals leigazolta, de szándékosan nem hagyja játéklehetőséghez jutni.

1983-ban nősült meg az orosz vezető, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyevát vette feleségül, akitől 2013-ban vált el. Két gyermekük született, de a pletykák szerint Putyin hűtlen volt. Egy kalandjából még fia is született, Vlagyimirovics Szpiridonov. Nagyapja után kapta nevét, és félig-meddig vállalja csak fel Putyin, de az útját egyengeti, támogatja mindenben. Vlagyimirovics korán kezdett jégkorongozni, már 3 évesen leigazolta a Dinamo Moszkva, ahol példaképe, Alekszandr Mihajlovics Ovecskin is játszott 2005-ig. Azért fontos szereplő a történetben az NHL jelenlegi sztárja, mert neki köszönhetően került a Washington Capitalshoz az elnök titkolt fia. Nem volt hivatalos bejelentés, tartottak a klub vezetői, az amerikai szurkolók haragjától.

Vlagyimirovics apjától örökölte tudását:

Vlagyimirovicsnak jól ment a játék a Dinamóban, majd tavaly év végén nyélbe ütötték a transzfert, mely később inkább nehézséget jelentett a klub és az NHL számára. Putyin fia jelenleg is Washingtonban tartózkodik, bízva abban, hogy lehetőséget kap az amerikai bajnokságban, de a klub a kialakult háborús helyzet miatt nem szeretné, ha náluk maradna. Közeli források szerint Putyin több órán keresztül beszélt Ovecskinnel, hogy tegyen valamit honfitársa ügyében. Egyelőre nem jutottak előrébb, Vlagyimirovics nem kap játéklehetőséget, és egyre inkább úgy néz ki, hogy visszakerül a Dinamo Moszkvához.

Forrás: Khamuznyik.ro

Fogadhatsz jégkorongra a bet365-nél, ha szeretnél!

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org