Bármerre is jártam a kozmikus világháló sztyeppéin, mindenhol az 1:1-es eredményt megcélzó tippek jöttek szembe. Tavaly áprilisban játszottak egymással döntetlent, szóval nem lenne teljes újdonság, ha nem bírnának egymással. Leginkább a WBA-nak jelentene ez rossz eredményt, hiszen épp a feljutási harc résztvevője. Eközben a kiesés elől menekül a QPR csapata, a harmadosztályt jelentő zóna 3 pontra van tőlük.

márc 6. 21:00

QPR aktuális formája

Nagyon szoros a kiesési zóna körüli része a tabellának, hiszen a Queens Park Rangers, másik három csapattal azonos ponttal áll jelenleg. Ezen felül van két klub egyetlen pontra, tehát egészen közel vannak egymáshoz többen. Szerzett gólok terén kilóg azért közülük a QPR együttese, a Milwallal egyetemben. Valahogy nem megy a gólszerzés, az eddigi 35 forduló alatt 34 találatot hozott össze a londoni klub.

Azért sokat elárul, hogy a házi góllövőlista élmezőnyében több védő is szerepel. Például a most sérülés miatt nem bevethető Jack Colback vagy a játékra alkalmas, egészen magyaros nevű Kenneth Paal. Ahogy pár hete írtuk, a QPR uralja a légteret, hosszú passzokkal támad és elég kemény tud lenni. Érdekes hogy a védelmük viszont a beadásokkal teljesen összezavarható volt. Kaptak gól beadás után, de szögletet követően is. 

Jó formában az utóbbi hetekben a QPR, utolsó három meccsét is sikeresen meg tudta nyerni. Jól sikerült mérkőzésekről van szó, elég csak arra gondolni hogy megverték például a listavezető Leicester City csapatát, ráadásul idegenben szerepelve. Mindig más volt a nyerőember, többnyire nem volt náluk a labda, és jók voltak befejezéseknél. Ez a fajta hatékonyság a gyengéjük volt, nem tudták gólra váltani a helyzeteiket korábban.

Anglia-foci-QPR-Loftus-Road-051
A QPR otthona: Loftus Road Stadion. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

WBA aktuális formája

Érdekes egybe esés, mondhatni a véletlen szülte, hogy a WBA is három mérkőzés óta veretlen. Miközben aktuális ellenfelük háromszor nyert, a West Brom felülmúlta a Coventry és Plymouth együttesét, illetve egy döntetlenre volt jó a Hull City ellen. Náluk is több nyerőemberről beszélhetünk, annyi különbséggel hogy náluk van kiemelt gólszerző. Akire ráadásul most nem is számíthatnak majd, egész pontosan Brandon Thomas-Asantéről van szó, aki 9 találattal vezeti a házi listát.

Az is hasonlóság, hogy a WBA esetében szintén látható, hogy a közvetlen környezetéhez képest nagyon kevés gólt szerzett. Például az eggyel feljebb szereplő Southampton csapata 69 találatnál jár, addig a West Brom csak 51-szer volt eredményes. Viszont az is hozzátartozik, hogy kapott gólokban az élmenő Leicester City szintjén vannak. Így aztán lassú léptekkel, de talán közeledünk a kevés gólos underes fogadások felé?

QPR - West Brom döntetlen tippeljünk?

A kevés találatos irányba belefér az 1:1-es döntetlen, amit tényleg nagyon sok helyen látni az interneten. Figyelembe véve a formákat, azért ebben lehet valami. A döntetlen lehetősége az Unibet fogadóirodánál 3.05-ért játszható, míg a 2.5 gólnál többre 2.43-ért tehetjük a pénzünket. Engem meggyőzött a többség, megpróbálom az iksz eredményt.

március 06., szerda

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 március 5. 11:3 UTC.

  • Queens Park Rangers - West Bromwich tipp

    Döntetlen lesz az eredmény
    Unibet
    3.05

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: A QPR otthona: Loftus Road Stadion. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com