Eleinte naponta akartam haladni, de néha olyanokat dob a véletlengenerátor, amiről nehéz írni bármit is, ha nem vagy benne az adott sportágban. Szóval jöjjön a hét hátralevő részére vonatkozó randomkodás.

Eddig tippek értékelése

A szerdai tippeket még nem tudom az írás pillanatában kiértékelni, de egyelőre a random "ráérzett" egy meglepetésre, a Columbus sikerére 3.40-es szorzóért, emellett behúzott még egy papírformának tűnő Augsburg sikert 1.85-ért. A többi tippje nem jött be, de nagyon fontos kiemelni a minta nagyságát, ami minden Fogadási stratégia esetén kulcskérdés. Egy rendszer, egy szisztéma valós kiértékeléséhez nem lesz elegendő ez a teszthét, amit csinálok, de már most látszik, hogy olyan sokkal nem vagyok a véletlen tippelés előtt. Nekem eddig három sikeres fogadásom van.

Mérkőzés Random választás Én tippem
Columbus - Washington Hazai győzelem Vendég siker
Oskarshamn - Rogle BK Döntetlen Vendég siker
Augsburg FC - Düsseldorf Hazai győzelem Hazai győzelem
Beer Sheva - Beitar Jerusalem Hazai győzelem Hazai győzelem
CFR Cluj - Astra Döntetlen Hazai győzelem

Random vagy szerencse, nem mindegy?

Martin Lames egy professzor, német focikluboknak dolgozik, kifejlesztett egy módszert, amivel analítikusan rögzíthető minden esemény, ami egy labdarúgó mérkőzésen történik. Emellett a szerencsefaktort próbálta vizsgálni csapatával, összesen 2500 találatot analizáltak. Egy gól születhet felépített akció során, de az is benne van, hogy egy kiváló tudású játékos egyéni képességei érvényesülnek a gyengébb védőkkel szemben. Ez nem szerencse, ez felkészültség, tudás eredmény, de például a megpattanó labda más történet, az fortuna műve.

Év végi nagyszorzós játék! Ingyenes, valódi pénznyereményért, vegyél részt benne! KATT IDE!

Erről egyébként a nagyszerű és mindenkinek ajánlott olvasmányban, a Számháborúban esik szó. A professzor és csapata végül arra jutott, hogy a gólok 44,4 százalékához szükség volt szerencsére. Egészen magas szám, egy csapat készül egy hétig, fizikálisan is tréningeznek, taktikai megbeszélések is vannak, és mégis: a gólok közel feléhez szerencésre van szükség! A prof tanulmányából még az is kiderül, hogy a szerencsés gólok az egyik legfontosabb szituációban a leggyakoriabbak, amikor az állás még gól nélküli döntetlen.

Tippek a hét hátralévő részére

A randomgenerátor dobott ki mindenféle sportágat, jégkorongot, vagy épp kosárlabdát is. Úgy döntöttem, hogy a döntetlen is játszik ezeknél, tehát a rendes játékidő fog számítani. Kicsit talán kiakadhatott a gép, mert nagyon a vendégek felé húzott. Van közte sokadosztályú német jégkorong, de a kosárlabda világa is széles körben képviselteti magát. Mivel ezek nem az én világomba tartoznak, ezért akár úgy is vehetjük, hogy két randomgenerátor tippelt, nyilván én azért néztem formákat, táblázatokat vagy épp egymás elleni meccseket.

Mérkőzés Random választás Én tippem
c s ü t ö r t ö k
Poruba - Litomerice (hoki) Vendég siker Vendég siker
Dallas - Boston (kosár) Hazai győzelem Hazai győzelem
Girona - Fenerbache (női kosár) Vendég siker Vendég siker
p é n t e k
Pilsen Istanbul - CSKA (kosár) Vendég siker Hazai győzelem
Khimki BK - Zalgiris (kosár) Vendég siker Hazai győzelem
Karlsruher - Wehen SV (foci) Döntetlen Hazai győzelem
s z o m b a t
Florida - Dallas (hoki) Döntetlen Vendég siker
Bahcesehir - Buyuksehir (kosár) Vendég siker Hazai győzelem
Saloniki - Patras (kosár) Hazai győzelem Hazai győzelem
v a s á r n a p
Lokeren - Westerlo (foci) Vendég siker Döntetlen
Panetolikos - OFI Crete (foci) Vendég siker Hazai győzelem
Landshut - Bad Nauheim (hoki) Döntetlen Hazai győzelem

 

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org