Számít bármit az okoskodásom? Vagy a tippek kiválasztásához elegendő a puszta véletlen is? Egy hetet adunk a dolognak, ami nem lesz nagy minta, de 20 tipp után meglátjuk, mire vezet ez az egész.

Két eszköz és egy iroda

Először a véletlenszerű kiválasztáshoz szükségem van a random.org-ra, ez fogja megmondani, hogy az éppen aktuális napi kínálatból mely mérkőzésekre fogadok. Aztán újra igénybe veszem a randomgenerátort, hiszen el kell dönteni azt is, hogy hazai, döntetlen vagy épp vendég lesz a végeredmény. A fogadási listát a sport statisztikákkal foglalkozó sfstats.net-ről fogom venni, a szorzókat pedig az Unibet fogadóirodától, mivel nyugtató hatással van rám a zöld szín a háttérben. Nézzünk is egy példát arra, hogyan is fog ez működni. Ha jól számoltam, és nem tévedtem, akkor 27 esemény van a hétfői kínálatban, ebből a 7. meccset dobta ki a generátor, aztán az újabb véletlen pedig az 1-est, tehát a hazai győzelmet választotta. Tehát a Hapoel Beer Sheva legyőzi hazai pályán a Beitar Jerusalemet 2.28-as szorzóért!

Vigyünk egy kis csavart bele!

Minden kiválasztást nem fogok képpel illusztrálni, viszont hogy ne legyen egyoldalú a dolog, felveszem a versenyt a randomgenerátorral! Mind a 20 tippnél én is leírom a meglátásaim, és lesz saját tippem is. Az izraeli meccs kapcsán elmondhatjuk, hogy a két csapat tökéletesen egyformán áll a bajnokságban. 13 forduló után mindkét fél 19 gólt szerzett, 7-szer nyert, 2 döntetlent játszott és 4-szer szenvedett vereséget. Ezúttal a random mellett maradok én is, mert a Beer Sheva edzője már régebb óta irányítja a csapatot, láthatóan ügyesen váltogatja a taktikákat, 4-2-3-1-től 4-3-3-ig van minden, gondolom ellenfélhez próbálja választani. Eközben a Beitar Jerusalem támadó jellegű 4-3-3-as felállást választ többnyire, szóval lehet over lenne a legjobb tipp.

CFR Cluj - Astra

A generátor következő "döntése" egy román bajnokira esett, amin döntetlen lett a tipp 3.50-ért. Jól beválasztott megint nekem, a kolozsvári csapat a második, az Astra pedig első. Ezúttal viszont nem értek egyet gépi ellenfelemmel, szerintem nyerhetnek a hazaiak. Gólerősebbek, hazai pályán lesznek, ahol még nem szenvedtek vereséget, gólarányuk egészen impozánsan alakulva 27:2-es. Az aktuális forma egyébként az Astra mellett szól, a Cluj kettős terhelése az Európa Ligával azért meglátszik. Itt is inkább gólok irányába mennék, de jobb csapatnak tűnnek a hazaiak.

Véletlen és a tudatos párbaja - 1. nap

Mérkőzés Random választás Én tippem
Beer Sheva - Beitar Jerusalem Hazai győzelem Hazai győzelem
CFR Cluj - Astra Döntetlen Hazai győzelem

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés