Számít bármit az okoskodásom? Vagy a tippek kiválasztásához elegendő a puszta véletlen is? Egy hetet adunk a dolognak, ami nem lesz nagy minta, de 20 tipp után meglátjuk, mire vezet ez az egész.

Két eszköz és egy iroda

Először a véletlenszerű kiválasztáshoz szükségem van a random.org-ra, ez fogja megmondani, hogy az éppen aktuális napi kínálatból mely mérkőzésekre fogadok. Aztán újra igénybe veszem a randomgenerátort, hiszen el kell dönteni azt is, hogy hazai, döntetlen vagy épp vendég lesz a végeredmény. A fogadási listát a sport statisztikákkal foglalkozó sfstats.net-ről fogom venni, a szorzókat pedig az Unibet fogadóirodától, mivel nyugtató hatással van rám a zöld szín a háttérben. Nézzünk is egy példát arra, hogyan is fog ez működni. Ha jól számoltam, és nem tévedtem, akkor 27 esemény van a hétfői kínálatban, ebből a 7. meccset dobta ki a generátor, aztán az újabb véletlen pedig az 1-est, tehát a hazai győzelmet választotta. Tehát a Hapoel Beer Sheva legyőzi hazai pályán a Beitar Jerusalemet 2.28-as szorzóért!

Vigyünk egy kis csavart bele!

Minden kiválasztást nem fogok képpel illusztrálni, viszont hogy ne legyen egyoldalú a dolog, felveszem a versenyt a randomgenerátorral! Mind a 20 tippnél én is leírom a meglátásaim, és lesz saját tippem is. Az izraeli meccs kapcsán elmondhatjuk, hogy a két csapat tökéletesen egyformán áll a bajnokságban. 13 forduló után mindkét fél 19 gólt szerzett, 7-szer nyert, 2 döntetlent játszott és 4-szer szenvedett vereséget. Ezúttal a random mellett maradok én is, mert a Beer Sheva edzője már régebb óta irányítja a csapatot, láthatóan ügyesen váltogatja a taktikákat, 4-2-3-1-től 4-3-3-ig van minden, gondolom ellenfélhez próbálja választani. Eközben a Beitar Jerusalem támadó jellegű 4-3-3-as felállást választ többnyire, szóval lehet over lenne a legjobb tipp.

CFR Cluj - Astra

A generátor következő "döntése" egy román bajnokira esett, amin döntetlen lett a tipp 3.50-ért. Jól beválasztott megint nekem, a kolozsvári csapat a második, az Astra pedig első. Ezúttal viszont nem értek egyet gépi ellenfelemmel, szerintem nyerhetnek a hazaiak. Gólerősebbek, hazai pályán lesznek, ahol még nem szenvedtek vereséget, gólarányuk egészen impozánsan alakulva 27:2-es. Az aktuális forma egyébként az Astra mellett szól, a Cluj kettős terhelése az Európa Ligával azért meglátszik. Itt is inkább gólok irányába mennék, de jobb csapatnak tűnnek a hazaiak.

Véletlen és a tudatos párbaja - 1. nap

Mérkőzés Random választás Én tippem
Beer Sheva - Beitar Jerusalem Hazai győzelem Hazai győzelem
CFR Cluj - Astra Döntetlen Hazai győzelem

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés