Szeretünk Raymond, mondta családja a kanadai férfinek, miután másodjára is dollármilliókat nyert lottón. Az első nyeremény után feleségével nyugdíjazták magukat, a második fődíj után az unokáknak sem lesznek anyagi gondjai.

2013-ban a kanadai 6/49 elnevezésű lottón Raymond Lillington megnyerte a játék történetének második legnagyobb fődíját, 3.2 millió kanadai dollárt, ami átváltva 750 millió forint. Feleségével rögtön nyugdíjazták magukat, vettek házat, autókat és utazgattak. Raymond emellett úgy döntött, hogy nem hagyja abba a lottózást, és néhány évvel később, újra rámosolygott a szerencse.

"Elsőre nem hittem el, aztán megnéztem a szelvényt még hétszer, nyolcszor és csak utána szóltam a feleségemnek, hogy megint mi, megint mi! Erre csak értetlenül nézett, hogy mi van velünk. Újra nyertünk - kiáltoztam neki, de még így is alig hitte el" - mesélte a nyertes.

Fotó: Twitter

Második nyereményük sokkal nagyobb volt, 17.4 millió dollár, átváltva 3 milliárd forint, ezzel elmondhatják magukról, hogy a kanadai 6/49 lottó történetének második és harmadik legnagyobb nyereménye is az övék lett. "A gyermekeim magukon kívül vannak, a legidősebb folyton üzeneteket ír, hogy nem tudnak enni, aludni, az unokáink sem képesek elhinni az egészet" - mesélte Raymond. Nyilván az első lottós sikerükből is jutott a családnak, de ezt a hatalmas összeget nagyrészt a gyerekeik és unokáik támogatására fogják költeni.

Vásárolj lottószelvényt otthonról!

Borítókép: Raymond és felesége. Fotó: Twitter

Európai kosárlabda korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 18 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org