Az előjelek nem sok jót ígérnek a Montpellier - Saint-Étienne mérkőzés előtt, de mi most teszünk az aktuális trendekre, múltban élünk!

Nem változnak az emberek?

Michel Der Zakarian és Claude Puel régi bútordarab a francia ligában, utóbbinak volt egy kisebb Premier League kitérője is, de összességében jól ismerik ők egymást a francia bajnokságból.  Eddig 11 mérkőzést játszottak egymás ellen, nagy fölényben van Der Zakarian (7 győzelem és 3 döntetlen), egy dolgot azonban nem lehet megkerülni: a 11 mérkőzésből 9 bajnoki volt, amikből 7 alkalommal nem jutottak 2 találat fölé a csapatok. 

Általában a 0-0 és az 1-0-s végeredmények váltakoztak. Hiába változott idén - kényszerből - Der Zakarian taktikája, hiába tolódott el a támadófoci irányába, azért tudja még a defenzív játékot a csapatával. Claude Puel számára viszont kötelező lenne a védekezés idegenben, abban a periódusban vannak, ahol egy döntetlen szó szerint aranyat érhet. A kiesőzónától 8 pontos a távolság 4 fordulóval a vége előtt, két biztos vereség vár még rájuk (Marseille és Lille), nem kéne az utolsó fordulóra tartogatni a bennmaradás kérdését. 

Téji Savanier (Fotó: Romain Biard / Shutterstock.com)

Mindkét oldalon vannak hiányzók, hazaiaknál a védelemből ketten kiestek (Souquet és Pedro Mendes), de manapság csak epizódszereplők voltak. Fontosabb lehet Téji Savanier hiánya, aki eltiltott, illetve Jordan Ferri kiesése sem jött jól Der Zakariannak, két középpályását veszítette el a Montpellier. A vendégeknél a kapus, Jessy Moulin továbbra sem bevethető, de a 20 éves Etienne Greenre nem lehet panasz, az angol kapus összességében jól védett az elmúlt meccseken. 

A Montpellier számára valószínűleg mindegy, hogy 8. vagy 9. helyen végeznek, mivel sokkal előrébb nem juthatnak, ezért megfelelő számukra egy kevésbé pörgős meccs is. A St. Étienne érdeke viszont az, hogy ne legyen sok gól a találkozón, mert hatékony támadók tekintetében nem állnak jók. Az ötlet tehát a következő: kevés gólt hozó meccs, illetve döntetlen. Ezekben bízunk, mert ez ideális mindkét csapat számára. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Európai kosárlabda korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 18 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ligue 1 Tipp

    2,5 gól alatt
    2.00 Bet365
  • Ligue 1 Tipp

    Döntetlen
    3.40 Bet365