A két legeredményesebb csatár összecsapása is lehetne, ha mondjuk Jamie Vardy is pályára lépne, Mohamed Salah mellett. Azért jól megy Cristiano Ronaldónak is, Fergie time-ot idéző módon érkezik meg a meccsek végén. Manchester Untied - Liverpool harangozunk be!

Jöjjön néhány adat: Salah 8 alkalommal került szembe a Manchester Uniteddel, és négyszer tudott eredményes lenni, míg Ronaldo 12-szer játszott a Liverpool ellen, és 3 találatig jutott. Ettől nem lettünk okosabbak, de egyik támadónak sem lesz újdonság a rangadó. A trénerek összevetése már érdekesebb, hiszen a taktikákon nem igen változtatnak, vagy legalábbis nem drasztikusan. Összesen 6 találkozón ütköztethették a szaktudásukat, és 3 döntetlen mellett, 2-szer nyert Klopp, egyszer pedig Solskjaer.

A norvég tréner helyzete elég bizonytalan, korábban a védelem legalább stabilan hozta a meccseket, de mostanra ez is eltűnt. Szeptember eleje óta a United minden meccsen kapott legalább egy gólt, de az utóbbi 2 összecsapásukon mindjárt 6-ot is. A viszonylagos jó formát, eredményességet a támadók tartják fenn, akik képesek többször betalálni, mint az aktuális ellenfelek. Itt jön képbe Ronaldo szerepe, az Atalanta és a Villarreal ellen is a végén szerezte meg a győzelmet, de az a Bajnokok Ligája, a portugál saját játszóterepe. A bajnokságban kevésbé megy neki is, meg a Unitednek is.

Egyetlen veretlen csapatként a második helyen áll a tabellán a Liverpool, a legtöbb gólt szerezve, és bőven feledtetve az előző idény botladozásait. A taktika nagyon nem változott, a szokásos 4-3-3-ban Mané, Firmino és Salah van a frontvonalban. Azért ha belegondolunk, olyan gödörben amiben jártak, nem sok klubvezetés, vagy épp tréner tartott volna ki ennyire a megszokott kezdő mellett, de mint látható, megérte. Jobb csapatnak tartom a Liverpoolt, jobb formában is van, több nyerőemberrel a keretben, az edzőjük is sokkal felkészültebb, minden a győzelmük felé húz, de mégsem tudok magabiztosan tippelni. Nektek van jó ötletetek fogadásra?

október 24., vasárnap

Borítókép: Ronaldo. Fotó: Marco Iacobucci EPP/Shutterstock.com

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org