Újabb rekordon van túl a Manchester United játékosa, pusztán a pályára lépésével hozta össze Katar ellen. A következő ellenfél a portugálok számára Luxemburg lesz, Ronaldo növelheti góljai számát!

Immáron egyedül vezeti az európai férfi labdarúgók válogatottsági rangsorát, miután 181. válogatott mérkőzését is letudta. A portugálok legendás csatárát, Sergio Ramost hagyta maga mögött, és célba vette a világrekorder Soh Chin Annt, aki 219-szer játszott Malajziát képviselve. Szerintem ez a rekord is érdekli Ronaldót, ezért ott lesz majd Luxemburg ellen is. Nem újdonság számára az ellenfél, rúgott már gólt 2004-ben is a miniállamnak. Aztán 2011-ben, 2012-ben és 2019-ben is bevette a luxemburgiak hálóját, majd legutóbb idén márciusban is betalált a velük játszott meccsen. Mondhatni kedvenc ellenfele lett a kicsi ország.

Cristiano Ronaldo (Fotó: Review News / Shutterstock.com)

Egészen brutálisan hangzik, hogy már közel 200 meccsen volt válogatott, és 112-szer eredményes is tudott lenni. Igazi gólgyár, nem állt le még mindig. Minden sorozatot figyelembe véve, legutóbbi 10 meccsén 8-szor talált be, szóval jó formában várja a vb-selejtezőt. Természetesen nem lehet leírni Luxemburgot, jól állnak a csoportban, eddig 6 pontot gyűjtöttek, amivel megelőzik például Írországot is! Tegyük fel sokáig nincs semmi a meccsen, aztán jön Ronaldo és megszerzi a vezetést, egy olyan válogatott ellen, melynek rendre gólt rúg. Vajon leveszi a mezét, hogy a legújabb kockát megmutassa a hasfalán? Az utóbbi hetekben ezt többször is megtette, szóval nagyon elégedett lehet mostani izomzatával.

Ronaldo gólt lő és lapot - 10.00

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

5000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet irodához, akkor egy extra 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Portugália - Luxemburg Tipp

    Ronaldo legalább 2 gólt szerez
    2.80 Unibet