Évek óta liftezik a Rotherham a másodosztály és a harmadik vonal között, most épp lefelé tart. Eközben hosszú idő után lett újra Championship szereplő a Plymouth, mely szintén kieshet. Szóval egy izgalmas kiesés elleni mérkőzést hozhatnak össze, legutóbb nagyot harcoltak egymással. Voltak fordulatok, gólok, simán megismétlődhet az az összecsapás.

ápr 5. 21:00

Rotherham és Plymouth szezonjai

Liftezik osztályok között 2016 óta a Rotherham, mely valóban egyik idény a Championship, majd a következő szezont a League One mezőnyében töltötte. Érdekesség hogy egyszer sem végzett a League One tabella élén a Rotherham, szóval még bajnoki cím ünnepléssel sem jár ez a liftezés a szurkolók számára. Jelenleg 13 pontos hátránnyal teljesen utolsók 40 fordulót követően.

Eközben 2016-ban még a League Two mezőnyét erősítette a Plymouth, és hasonlót játszottak el, csak egy szinttel lejjebb. Aztán 2023-ban bajnokok lettek a harmadosztályban, és hosszú idő után, egész pontosan 2009-et követően újra a Championshipben küzdhetnek. Nyilván nem is akarnák elengedni ezt a dolgot, most egyetlen ponttal vannak a kiesőzóna felett. Szóval még bármi megtörténhet velük.

A legutóbbi egymás elleni meccsükre tavaly decemberben került sor, akkor 3:2-re nyerni tudott a Plymouth együttese. Fordulatos találkozó volt, vezetést szerzett a Rotherham, aztán félidőre egyenlített a Plymouth büntetőből. A második félidőben Azaz a vezetést szerezte meg a Plymouthnak, míg az ellenfél emberhátrányba került. Majd újabb egyenlítés, végül a 96. percben győztes találat.

Rotherham és Plymouth aktuális formája

Nem tudják megtartani a labdát, és a kevés lehetőségből sem tudnak igazán veszélyesen ellentámadást indítani. Nagyon nem klappol náluk valami, aminek könnyen kiesés lehet a vége. Írtuk még tavaly októberben a Rotherham - Ipswich mérkőzés kapcsán előbbiekről. Nem volt merész jóslat, de lényegében már bejött. Ez a csapat nagyon kilóg a mezőnyből, az elmúlt hetekben volt 3:0-ra, volt hogy 5:0-ra kaptak ki. Jöhet ellenpéldaként, hogy legutolsó meccsüket viszont megnyerték.

Hasonlóan eredménytelen időszakot tudhat maga mögött a Plymouth csapata. Február vége óta nyeretlen, csúsznak lefelé a tabellán. Akkor volt utolsó győztes meccsük, a Middlesbrough ellen. Azóta pedig volt 5 vereségük és egyetlen döntetlen eredményük. Nem véletlen, hogy 17 mérkőzés után menesztették Ian Fostert a kispadról. Valamit nagyon tennének a kiesés ellen, jelenleg ideiglenes edzőjük van, a nem tréfának szánt április elsején történt menesztést követően.

Rotherham - Plymouth mérkőzés tippek

Tele van sérülttel a hazai csapat, miközben néhány hiányzója van csak a vendégeknek. Beleszámítva a hiányzókat, az amúgy is jobbnak tűnő csapatot, inkább vendég győzelemre tennék 2.00-ért, mintsem hazai sikerre. De leginkább gólok irányába mennék el fogadásoknál, mert mindkét védelem képes nagyon gyengén teljesíteni.

április 05., péntek

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 április 4. 6:10 UTC.

  • Rotherham United - Plymouth Argyle tipp

    2.5 gólnál több lesz
    Unibet
    1.90

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés