Továbbra sem pontosak a szorzók (2190289453) Fotó: New Africa/Shutterstock

Sandefjord - Odd: Továbbra sem pontosak a szorzók

Foci tippek Eliteserien Odds Ballklubb Sandefjord Fotball

Az elmúlt hetek után rávettem magam, hogy az előző körben megnézzem az Odd meccsét, hogy miért is ennyire gólképtelen a csapat a meccseken és vajon ez továbbra is fenntartható-e. A Sandefjord jön nekik vasárnap az Eliteserienben, így érdemes erre a meccsre egy pillantást vetnünk ezúttal is.

2023 jún 4. 17:00 Közvetítés: UnibetBet365

Odd: a bunker 2023-as verziója

Nehezen, de végigszenvedtem a Strømsgodset elleni meccsüket (1-1), ami két gólt hozott, de benne volt masszívan a 0-0. Az első félidőben összehozott egy felesleges büntetőt az Odd (2.45), amit védett az előtte nagyot hibázó kapus, majd sokáig nem igazán kellett izgulni a gólok miatt. A második félidőben az Odd meddő mezőnyfölénye gólra változott, majd majdnem a középkezdés után jött is az egyenlítés. Sok helyzetről nem beszélhetünk egyik oldalon sem, inkább a mezőnyben harcoltak egymással a csapatok. A kreativitás hiányzott mindkét oldalon és ez hasonló lehet a Sandefjord elleni találkozón is.

Van valami ezzel az Oddal, ami miatt évről-évre egy viszonylag defenzív csapattal állnak ki. A skieniek szerintem az erüket vagdossák fel, hogy a norvég liga egyik legszürkébb csapata játszik a városukban, azonban legalább a kiesés nem fenyegette őket komolyan az elmúlt években. Valami hasonló forgatókönyvre szerződtethettek idén is edzőt és meg is kapják a vezetők amire számítottak. Stabil elsőosztályú foci, viszont mellette közel nézhetetlen futball.

Sandefjord: továbbra is az életben maradás a cél

Elég jól evickél eddig a Sandefjord (2.75) miután a támogatottságuk, a büdzsé és a tradíciók miatt akár már évekkel ezelőtt ki is eshettek volna. Jó edzőket húztak azonban be, így pedig a kiesés szele csak megcsapta őket eddig. A szezon eddigi része alapján idén se lehet tőlük sziporkázó focira számítani, így pedig jó match-up lehet ez az Oddnak.

Azt a korábbi hetek alapján már tudjuk, hogy az Odd meccsein esik a legkevesebb gól, norvég szinten párját ritkító 1,44-es átlagot hoznak, aminek során kilenc forduló alatt egyszer esett le a 2,5 over a meccseiken. Ezen a ranglistán a Sandefjord sem áll sokkal előrébb, miután még a Tromsøt és a Sarpsborgot előzik meg, azonban az ő 2,13-as gólátlaguk se mondható magasnak. A meccseik 38%-án jön az over, szóval ez is bőven átlag alatti a korábbi évekhez képest, ezt éppen a múlt heti ajánlóban említettem. Ehhez képest a 2,5 under továbbra is meglepően jó értékért kapható (1.95). Ez már egy kicsit esett szorzó a kezdetihez, mivel többen is ráállták erre a vonalra, azonban a realitás szerintem 1.80 körül lesz. Heteken belül be fogunk erre állni, azonban addig érdemes még egyszer legalább behúzni.

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 1. 22:7 UTC.

  • Sandefjord Fotball - Odds Ballklubb tipp

    2,5 under
    Bet365
    1.95

Számlanyitási ajánlat: Fogadj 10£ értékben és 30£ ingyenes fogadást kaphatsz

Tegyél meg egy £10-os tétet és kapj £30 értékű ingyenes fogadást, amikor csatlakozol a bet365-höz. 

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: New Africa/ShutterstockSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Számlanyitási ajánlat: Fogadj 10£ értékben és 30£ ingyenes fogadást kaphatsz

  • Tegyél meg egy £10-os tétet és kapj £30 értékű ingyenes fogadást, amikor csatlakozol a bet365-höz. 

Bet365 útmutató
Bet365 regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Skandináv foci 2024

SPF Előzetes hozzászólt
2024 júl 11. 20:31
Fredrikstad - Molde tipp: Mindkét oldalon jöhetnek a gólok Norvégiában

Harcolnak a csapatok a dobogóért és nem is várhatunk tőlük unalmas meccset szombaton, ez pedig a fogadásunkat is befolyásolni fogja.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2024 máj 27. 20:42
Tromsø - Fredrikstad tipp: Gólokat és lapokat hozhat a revans

Szombat után a visszavágó a Tromsø - Fredrikstad párharcnak a sorsolás szerencsére fintora miatt. Ezúttal is a gólokra mennénk rá, a 0-0 ellenére.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2024 máj 22. 20:49
Bodø/Glimt - KFUM tipp: Visszatalál a győztes útra a címvédő?

Képes lesz vajon a bajnoki címvédő menetelését megállítani a KFUM, vagy a Bodø/Glimt visszatér győztes útra a hamari veresége után? Olvasd tovább

Még több Foci