A Sassuolo az elmúlt hetekben több nagy skalpot is ejtett, de vajon mire mennek a Napolival szemben, akik elkezdhetik tervezni a bajnoki cím ünneplését. 

febr 17. 20:45
Tipp: 2,5 gól felett + mindkét csapat gólt szerez
Unibet
2.12

A Napoli halad a bajnoki cím felé

Egyelőre jó úton vannak a nápolyiak, hiszen növelni tudták előnyüket a bajnoki versenyfutásban, szinte biztos a Napoli bajnoki címe. Nem kezdték jól a világbajnokság utáni időszakot, hiszen belefutottak egy vereségbe az Inter ellen, itt talán még lehetett azt gondolni, hogy ez a szezon még szorosabb is lehet. Aztán pár forduló leforgása alatt nagyot változott a világ, jött a Juventus pontlevonása, de előtte még alaposan kiütötte őket Spalletti legénysége, 5-1-re nyertek.

Azzal a sikerrel eldőlt, hogy a torinóiak biztosan nem szólnak bele a bajnoki versenyfutásba, mindeközben a Milan is kiírta magát a küzdelmekből, a Napoli pedig tovább gyarapította győzelmei számát. A Roma ellen újabb derbit nyertek hazai pályán, így 22 forduló után már 15 pontosra dagadt az előnyük, ha így folytatják, akkor már a 30. forduló környékén bajnokot lehet hirdetni. Nincsen hibapontjuk, az Osimhen - Kvaratskhelia páros megállíthatatlan, legjobb formában lévő csatárok Európában (legutóbbi 7 bajnokin 11 gól mellett 5 gólpasszt hoztak össze ketten). 

A Sassuolo bennmaradása nem kérdés!

Alessio Dionisi előtt le a kalappal. Bolondok napján lesz 43 éves a szakember, az elmúlt években olyan csapatokat győzött le a Sassuolóval, mint a Juventus (2:1), Milan (3:1 és 5:2), Lazio (2:1), Atalanta (1:0 és 2:1), Inter (2:0), Fiorentina (2:1), illetve pontot szerzett a Napoli (2:2) és a Roma (2:2) ellen is. Nyugodtan lehet óriásölőnek is hívni, hiszen nem riad vissza a legjobb csapatoktól sem. 

Sassuolo Napoli
Armand Laurienté (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)

Eljutott első két Serie A-s szezonja alatt odáig, hogy szinte minden olasz sztárcsapatot legyőzött egy olyan gárdával, akik a kiesés elől menekülnek. Nem épp gyötrelmes 1-0-ás sikerek ezek, hiszen ha kellett, akkor támadtak, gólokat szereztek, nem álltak vissza védekezni. Kifejezetten kellemetlen ellenfelek a nagyok számára, viszont a velük egy szinten lévő klubokkal nem bírnak. 

Gólokból nem lesz hiány

A Napoli támadósora a dinamikáról szól, Osimhen és Kvaratskhelia mernek passzolni egymásnak, sebességben is kevés védő veszi fel velük a versenyt, illetve jól cseleznek. A kapura bárhonnét veszélyesek, szinte minden szögből próbálkoznak, így egyik védelem sem mehet ellenük biztosra. A Sassuolo viszont ilyen mérkőzésen minek álljon vissza védekezni, az olyan öngyilkosság lenne, mint a tavalyi két nápolyi meccsük. 

Az egyiken 6-1-re nyert a Napoli, míg a másikon 4-0-ra, Dionisi együttese átadta a területet, ennek meglett az eredménye. Hazai pályán viszont teljesen más arcát mutatja ez a csapat - a nagyok elleni sikerek döntő többsége is onnan származik -, még 2021-ben 2-2-re végeztek a Napoli ellen, kiegyenlített meccs volt. Ennyire jó hazai teljesítményt azért nem várunk, de egy gól nem irreális kérés tőlük, mint ahogyan a találkozótól összességében egy 3-4 találat sem, de lehet meg sem állnak 6-7 gólig! 

  • Sassuolo - Napoli Tipp

    2,5 gól felett + mindkét csapat gólt szerez
    Unibet
    2.12

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock